vickyandreasson

Detaljer i mitt lillla hus

Här är lite bilder på detaljer i huset, blandar gammalt och nytt.



 

 

 

 

 

 

 

 


Lördagen den 3 December

Hejsan hoppsan, allt bra denna lördag?
Här är det kanon, finns inget bättre än att ligga och dra sig på morgonen när sängen är som varmast och mysigast och sen veta att en riktigt god frukost väntar på en.

Idag har jag inga storslagna planer, ska i alla fall ge mig på min lilla grotta och städa, fixa bland sminket och kläderna. För när det gäller att hålla ordning bland kläderna så är jag ett hopplöst fall, jag har en garderob och en byrå där allt ska befinna sig i. Men kostigt nog hamnar allt i en stor hög på soffan. Och på morgonen hittar man inte ett skit....Big problem!

Igår var det ju fredag, och dagen för övrigt gick väldigt snabbt. När klockan slog tre traskade jag iväg och hämtade hunden sen mötte upp Josefin på stationen.
Vi slängde oss på soffan, tog och fika lite och hade allmänt mysigt.
Jag avslutade denna dag med tacos och idol. Hur grym var inte Amanda när hon sjöng "It´s oh so quiet" hoppas hon kammar hem vinsten nästa fredag.

Tänkte slänga upp lite bilder senare på hemmet mitt, så får ni se hur jag bor lite. Extra hög mysfaktor såhär i juletid♥ stay tuned.....

SMS-inlägg


Torsdag

Hallå godingar!
Första dagen i December börjar nu lida mot sitt slut och jag ska snart inta soffläge. Klicka runder lite på nätet och titta efter en riktig festblåsa till Jul och nyår.
Ikväll mättade jag magen med revben och potatis med massa rotfrukter, mycket gott kan jag meddela. Fick även Linn och Emmy att äta lite grönsaker så jag är helnöjd!

Dagen för övrigt har gått ganska fort, gjort spanskaprov och lite annat smått och gott. Känns skönt att vara tillbaka så man slipper missa en massa. Köra järnet nu till den 20:de då jag går på Jullov! Sköööönt som bara den!
Men det bästa med denna dagen har varit Chokladkalendern måste jag säga, man blir aldrig för gammal för det. Ska lungt ha en varje år tills jag är 70 basst.....minst ;-)

Ni får ha en fortsatt underbar kväll, kram!♥


Nyår förra året skulle jag kunna tro :)




RSS 2.0