vickyandreasson

Fredag!!

Klockan slog precis halv 10 och jag har landat i soffan hos far min. Varit en riktigt mysig dag. Åkte till Lund med Louise vid halv fyra, gick runder i olika affärer. Hitta ett jättefint panband som var som en halv mössa med rosett, dock köpte jag inte den, tyvärr. Mitt kort är ur funktion. :) Louise hitta ett par ur snygga jeans och tröja, vacker tjej! Kom hem runt sextiden, mötte upp mor min och gick och åt på jernkällarn. Blev kycklingfilé, klyftpotatis, smörstekt svamp och pestosås och världens godaste glace! Slängde i mig maten sen stack iväg och hämtade Emmy på Jägers. Stort leende på läpparna hade hon kan jag meddela. Dagen för övrigt har varit bra, gjorde fysikprov. Skrev tre sidor på den sista sidan, var lide nöjd. Tänkte det här gick ju bra. Bara det att jag man kunde bara få 1 poäng på den frågan. Lyckat ju haha Spelade basket på idrotten, haha helt galet. Och min träningsvärk är inte att leka med, kan knappt gå ju! Nu ska jag ta och mysa med familjen min. Ni som ska till Jägers får ha det kanon, och ni andra med! kram

Fick en liten överaskning precis. Pungrått...

imag0353 (MMS)

Fick en liten överaskning precis. Pungråtta 1 som hamnat två våningar förlångt ner och hamnat i fel säng. Lite sällskap har ingen skadats av, finns det hjärterum finns det stjärterum. Godnatt!


Torsdag


Trött tjej här som sitter och pluggar fysik, men inte blir jag klokare för det :)
Spelat innebandy idag i två timmar och jag känner hur träningsvärken smyger sig fram. Mitt högra ben och knä är helt blått och svullet efter alla smällar dom senaste dagarna. Tuff vecka asså, fett med ös och action haha
Efter 10 sekunder efter vi börjat spela plattar jag till bandybollen hmm alltid en början....
Har varit en jättebra dag, känner mig lagom mör. Bara på det imorgon igen
Inte så mycket outfit att visa för dagen, träningskläder har varit det aktuella.
Nu ska jag ta min älskade apelsinjuice so och fysik bok och börja tagga prov, Jaaadå!
Bästa av allt, det är fredag imorgon, det betyder helg + 7 dagars ledighet. Man kan ju bara gilla läget :)
Godnatt och hoppas ni haft en bra dag, kram <3


25/26 Oktober 2011

Tjenare, jag sitter här och käkar clementiner och lägger in bilder på datorn.
Kom hem för en timme sedan efter en bra dag, lektionerna har varit helt chill. Allt har bara varit så lugnt, kan vara skönt ibland. Matteprov har jag också gjort, ingen aning om hur det har gått men det återstår att se.
Ikväll är det träning som gäller, får se om jag kan knäppa några bilder. Måste bli bättre på det. Kanske till och med en video, vem vet?
Imorgon är det idrott/sund-dag, börjar kl nio, då ska jag spela innebandy. Ska bli intressant och se hur de kommer gå, knät mitt har börjat protostera igen. Men för sjutton, det är ju bara att le och köra.

Outfiten idag:


Röd t-shirt- Vero Moda 100 kr, svarta byxor-H&M 200 kr, halsband-glitter, klocka- New Yorker



En tjej så kallat Elin Mårtensson! ♥


Igår blev det ingen bloggning, men hände inget speciellt heller. Pluggade, pluggade och pluggade lite till.

Här är outfiten i alla fall:



Vit långarmad- H&M 99 kr, svarta byxor med lite högre midja- H&M 199 kr





Rastlös tjej!


 Se där, här har ni en bild på min nya halsduk också. Från H&M- 69 kr


Måndag

Måndag idag då.
Har varit en helt okej dag, började med svenska. Lite läsförståelse där sen hade vi hemkunskap i två timmar där vi bakade pizza.
Bra frukost där för mig, got var det i alla fall.
Efter det var det långlunch, so och avslutade med matte.
Kom hem vid halv fyra tiden, satte mig med läxor och såna tråkiga stuff.
Magen började kurra efter allt tänkande så kände för att exprimitera lite. Tog gårdagens potatismos blandade i två är sen plattade jag ut det som små plättar på stekjärnet. Stekte dom till det blev en knaprig yta på båda sidorna.
Resultatet då kan man väl säga att det inte är bästa jag gjort eller det snyggaste men det slank ner och mätt blev jag.

Klockan är kvart i åtta och jag är redan jättetrött, inte så konstigt efter denna nattens sömn. Ska i alla fall se klart True Talent sen tar jag en dejt med kudden.

Dagen outfit består av svarta vyxor från Veromoda, höga i midjan med snyggt blixtlås baktill-330 kr. Blå T-shirt också från Veromoda- 100 kr.
Tänkte jag lägger upp vad jag har på mig varje dag nu så får ni samtidigt se vad jag köpte i lördags när jag var och shoppa. Hoppas det blir bra :D
Hoppas ni haft en jättebra dag, kram♥





Inte den bästa bildkvaliten, sorry :) <3

Precis landat sängen efter en super bra sö...

Precis landat sängen efter en super bra söndag! Tävlat i Hässlehåla, gick väl inte fullt så bra dom första två seriena men hämtade upp det i dom två sista. Laget vann i alla fall :) Annars idag har jag skrivit nyhetsnotis och analyserat en bild, städat lite och så. Nu ikväll har jag varit hemma hos Josefin, fikat och myst. Hon fyller 17 idag, grattis bruttan! Du och Jesper är min favoriter just so you know ;) Klockan börjar närma sig 24 och jag känner att det är hög tid att krypa ner i sängen. Kommer vara lagom trött imorgon! Jag hoppas ni haft en lika bra söndag som mig! Godnatt godnatt fina ni<3


Så då sitter man i bilen påväg till Hässle...

Så då sitter man i bilen påväg till Hässlehåla, dags för match. Får se hur detta kommer gå. Fixat josefins present nu i sista minuten, typiskt mig.... Ni får ha en bra dag, kram!


Lördag!

Precis landat i hemmet, varit riktigt aktiv idag.
Har som sagt varit i Lund för massa shopping. Hittade allt jag skulle ha och mycket mycket mer hmmm blev ingen billig tur. Kan lägga in bilder på vad jag köpte imorgon.
Kom hem vid fyra och då åkte vi till city gross för ännu mer shopping. Pungråttorna skulle ha halloween grejer, köpte även en jättefin lykta till min morfars grav.
Så vi åkte direkt upp till Lyby och gjorde fint och tände ett ljus, blev hur fint som helst. Var helt svart på kyrkogården, men vid min morfars grav finns nu ett ljus som lyser som en stjärna.
Tyvärr blev inte denna skäggiga gubbe så gammal, han fick cancer för tre år sedan och dog i Januari för snart två år sedan.
Nu ska jag ta och äta lite sen packa upp mina fynd för dagen♥ Ha en fortsatt bra lördag, kram

/Eran Vicky


Pungråtta nummer 1!

 



Pungråtta nummer 2!



Ja det blev en del kläder som fick följa med hem. Glad tjej här! :D


Godmorgon eller godmiddag! Allt bra med er...

imag0120 (MMS)

Godmorgon eller godmiddag! Allt bra med er denna lördag? Med mig är det bättre, ingen feber har jag heller. Jag drar snart till lund med lilla mor min, känner att det ät dags att sätta conversen på hyllan och in med något mer rejälare. Ett par byxor och en tröja hade inte suttit fel heller. Måste hitta något kul till Josefin också :) Jag önskar er en riktigt bra lördag! Kram <3


Har varit fredagsmys till max, god mat och...

Har varit fredagsmys till max, god mat och massa godis. Och såklart Idol! Amanda Persson är helt klart min favorit, Robin var också riktigt bra ikväll. Måste må bättre imorgon, har en del grejer att pricka av från listan. Nu borsta bissingarna sen en dejt med kudden. Godnatt <3


Ligger nerbäddad i soffan min och One tree...

Ligger nerbäddad i soffan min och One tree Hill underhåller. Gråtter varje avsnitt, men dom är sååå bra! Gick till skolan med feber och förkylning idag, lite dumt kan man tycka men sån är jag. Gick hem efter jag skrivit so provet. Då kände jag att febern börja stiga igen så ville bara hem och lägga mig. Nu ska jag ta och blunda lite, och bara vila. Rensa huvudet och släppa allt. Det är fredag. Kram på er! <3


Då börjar denna torsdag lida mot sitt slut...

Då börjar denna torsdag lida mot sitt slut. Blev inte så mycket gjort på läxan min, för det första är det galet komplicerat. Handlar om regeringen och riksdagen osv. För det andra har jag åkt på förkylning och feber. Nä men denna dagen kan ju inte sluta bättre.... Ska ta och krypa ner i sängen nu, planen är nu att sova mig bättre. Har en massa saker som måste göras i helgen, har inte tid att vara sjuk. Sov så gott mina vänner! <3 kram


Vilket konstigt väder det är idag! Ena stu...

imag0070 (MMS)

Vilket konstigt väder det är idag! Ena stunden är det soligt och fint och ena är det regn och rusk. Usch nu vill jag bara ha snö. Idag har det inte hänt så mycket, haft lektioner som vanligt. Imorgon är det fredag, äntligen! Bästa dagen på hela veckan. Dock är man helt slut när man kommer hem..... Nu ska jag ta och läsa so, 8 sidor. Det är bara att le och se glad ut! Outfiten idag består av jeansklänning från H&M, orange kofta från Vero Moda och svarta tights.


Hejsan hoppsan! Idag är det onsdag för er...

imag0028-1 (MMS)

Hejsan hoppsan! Idag är det onsdag för er som inte vet det. Dagen har varit helt okej, gjorde labb på fysiken. Svenskan skrev vi en artikel. Spanskan läste vi lite och på bilden kollade på film. Så har varit riktigt chill! Jag sitter nu i bilen, ska iväg och kolla skor. Fryser om fossingarna mina. Ska plugga nu i bilen, har övermycket läxor till imorgon. Vi hörs efter träningen ikväll. Kram


Gokväll mina vänner!

Pillat och hållt på med min nya mobil hela kvällen, som jag saknat den!
Spelas wordfeud 24/7 och lite facebook på det, kommer ta över ens liv nu haha
Har hunnit med att göra lite läsförståelse också och en uppsatas som ska vara som en insändare till en tidning.
Skrev om rökning, blev kanon tycker jag.
Nu sitter jag och kollar lite kläder på H&M, får bli shopping i helgen. Måste hitta något till Josefin också, tjejen fyller år på söndag. Här har ni hennes blogg http://josefinsauer.blogg.se/ :)

Imorgon är det onsdag, det betyder att det är träning vid sju tiden. Annars har jag väl inga storslagna planer för dagen.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, måste läsa ut min engelskabok. Ska in med en recension på torsdag.
Godnatt kära vänner, sov så gott♥

 
Outfiten idag: jeans från gina- 499 kr, skjorta från Esprit.
Enkel men stilren outfit.


Tisdag!

Tjenare! Vilket skitväder det är idag. Hade inte en ända torr fläck på mig när jag kom hem kan jag meddela. Slutade vid kvart i två, men satt och gjorde engelskaprovet till prick. Känns inte dåligt men känns inte bra heller. Men ganska säker på att jag blir godkänd, och då är jag nöjd
!
Var som sagt hos sjukgymnasten på morgonen och fick lite massage och fick nya övningar jag ska göra.
Kunde inte träna som jag skulle, har åkt på förkylning och har ett ständigt tryck på lungorna.
Får se hur detta kommer utvecklas.

Sen var det dags för idrott, trodde jag...Vi hade simining som jag inte hade fått reda på. Så fick byta om snabbt, springa till salen, i regnet. Bara det att det var låst så jag fick springa in på badet och säga till Jenny. Tillslut kom jag i alla fall in. Efter en himla massa springande! Så idag har jag haft idrott med killarna från 8 c6d. Skönt med lite omväxling hahah
Kommer hem och ser att det ligger ett brev till mig, dock inte ett sådant tråkigt brev som brukar innehålla massa räkningar utan ett roligt brev. Och i detta brev fanns ett presentkort på H&M från underbara Anna, Håkan och Jycke. Så glad jag blev,dom vet precis vad man vill ha!
Nämligen så att det har kommit in så galet mycket snyggt på H&M så det är inte klokt! Något jag måste införskaffa är ett par gummistövlar, Elin har varit smart nog och gjort det. Snygga är dom också!:)

Ett par Hunter hade varit perfekt, dock lite dyra....

Hunter Regent gummistövel-1495 kr         Hunter Orginals gummistövel-1249 kr



Då kan kanske ett par tretorn skulle funka..



Tretorn Kelly Sassafras brown
gummistövel- 469 kr                             Tretorn Längta gummistövel-595 kr




Eller dessa drån Din sko- 399 kr


Tips och idéer?

Precis landat i sängen, sänglampan tänd, kläder lite överallt ( en tjej här som inte använder sin garderob så himla flitigt), gatulampan lyser in genom fönstret. Mysfaktorn kunde ha varit högre men detta är helt ok. Lyssnar på det roande suset från elementet...som snart ska leda mig in i en djup härlig sömn....

Haha nej från det ena till det andra. Imorgon blir en tuff dag, som sagt detta jädra prov ska bli gjort. Har lagom ont i magen över detta. Får hoppas dom andra lektionerna flyter på som dom ska annars vet jag inte vad jag gör. Börjar i alla fall morgonen med lite träning hos sjukgymnasten.

Slutar klockan två då jag ska sätta kurs mot Crazy disc där jag ska hämta ut min efterlängtade nya telefon! Tjooho :D och detta bidrar då med att jag kan fotografera varje dag och filma. Så mer bilder kommer det bli.

Har ni några tips, idéer och önskemål om vad ni vill läsa här på bloggen? Tell me! <3

Godnatt/ eran Vicky


Måndag.....

Måndag idag......
The zombieday!
Var på utbildning dom två sista timmarna med skyddsombudet. Gick igenom ett häfte och blev informerade om hur man ska gå till vägas om det skulle hända något o.s.v.
Fick även reda på hur många prov och läxförhör man fick ha och var gränsen gick mellan prov och läxförhör.
Man märker starkt vilka lärare som struntar i detta.

Nu sitter jag och pluggar engelska, prov imorgon. Ska gå igenom en satans massa grammatik och verb....


16 oktober 2011

Godmorgon!
Allt bra med er idag?

Då var det söndag, en väldigt kall sådan.
Idag ska det pluggas (det enda jag gör nu förtiden tycker jag) sen vid 2 tiden tävla i Kristianstad. Wish me luck!

Igår hade vi gäster, åt fonduegryta med massa goda tillbehör och till efterätt glass. Var mycket trevligt, ett hus fullt med skratt....

Nu ska jag ta ocg fixa till mig lite sen sätta mig med hemkunskapen. Ni får ha en jättebra dag! kram



Busfröet Emil♥

Pluggar...

Lilleman väckte mig tidigt i morse, så upp och underhålla han lite och stoppa i oss frukost. Det är loppis i lilla byn idag så jag och familjen stack dit och jag blev ett par skridskor rikare. Dock kan jag knappt stå på benen med såna....
Jag har pluggat några timmar nu och får väl fortsätta några till. Drygt 300 glosor och 100 verb som ska in i hjärnan, en massa grammatik och texter. Hatar engelska!
Solen skiner så ska passa på att gå ut en stund, Jonna och Linn vill rida ut så får väl ta och springa bredvid Linn. Lite motion där också. Ha en fortsatt bra dag!


fredagsmys<3

Ikväll är det en riktig myskväll, idol sköter underhållning och lite godis till det. Busat med lilleman non stop, han somna gott ikväll kan jag meddela. Han är så go! Ska se klart idol sen tar jag och kryper ner, trött tjej och jag kan väl bara säga hej till träningsvärken imorgon. 40 längder känns....

 Har lagt ihopa lite favoriter från Gina Tricot, kommit in galet mycket snyggt! Titta och njut ;)


http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#campaign






1: Maja knitted sweater- 149 sek

2: Mimmi top- 149 sek

3: Erna knitted cardigan- 199 sek





4: Becky top- 149 sek

5: Meja singlet- 149 sek

6: Becky top- 149 sek






7: Liv shirt- 249 sek

8: Lliva top- 249 sek

9: Annie top- 129 sek





10: Serena supersoft jeans- 299 sek

12: Rihanna coated jeans- 499 sek

13: Hanna twill jeans- 349 sek

Klor är farligt för hjärncellerna!

Då var det fredag mina vänner! Sååå efterlängtat! Dagen har gått ovanligt långsamt tycker jag....Idrotten simmade vi, gick jättebra förutom att jag tror jag svalde halva bassängen. Har vatten i öronen och tror fan att kloret har gått upp i hjärnan och rensat allt. För jag fick totalt hjärnsläpp på so:n. Svarade på frågorna så gott jag kunde, lämnade in och läraren tittade. Hennes min sa så mycket haha asså jag kunde inget annat än att skratta.... Jag har precis packat, blir snart hämtad och åker ut till pappa över helgen. Får se vad som händer där. Dock blir detta en helg där jag kommer plugga, plugga, plugga lite till och plugga igen. men vi höres senare ikväll, ha det så bra mina vänner!

Godnatt<3

Klockan är 10 över nio, jag ligger i soffan, precis kollat på "drömmen om ett barn". Det är verkligen ett program som berör. Att se dessa par kämpa och kämpa och betala stora pengar för att bli gravida. Det blir missfall gång på gång men dom fortsätter att kämpa och nä man sen ser dom ligga där och barnet lyfts upp och läggs på deras bröst, det ger ifrån sig ett skrik. Gud går inte att beskriva så fint det är<3

Imorgon är det fredag, så himla skönt! Jag åker ut till landet och är där i helgen. Får äntligen träffa Lime, som jag saknar den lilla ungen! <3

Nu ska jag läsa igenom det sista av so:n sen blir det en dejt med kudden. Godnatt<3


Torsdagen den 13 oktober

Hallå ja!

Allt bra idag? Här är det kanon! Precis kommit hem varit och kollat på jackor till systrarna, men fastna sedan vid herravdelningen.

Helt sjukt så mycket snyggt där finns och hur mycket roligare det är att kolla på kläder till killar än sig själv eller över huvudtaget till andra.
Dock lite synd att man inte har någon att handla till, känns ju lite onödigt att samla på sig massa snygga herrkläder som inte går till användning haha men för sjutton den som väntar på något bra väntar aldrig för länge!

Nu till något annat. Imorse var jag hos sjukgymnasten, fick massage och lite övningar jag ska göra med nacken. Känner mig så lätt efter bara lite massage, skön känsla♥ Dagen annars har varit hur bra som helst för att vara torsdag. Men det bästa är nog att jag får tillbaka min älskade tele-tv på tisdag! Gud vad jag saknar den.

Nej nu måste jag verkligen ta och börja plugga, känner lite oro för provet i engelskan, inte mitt starkaste ämne. Har massa saker som måste göras och lämnas in. Så jag tycker vi hörs lite senare, ha det! :D


Några H&M favoriter:


Skjorta-H&M 199 kr, jeans-H&M 499 kr, jacka-H&M 499 kr, skor-H&M 399 kr



Byxa-H&M 199 kr, skjorta-H&M 199 kr, cardigan- H&M 149 kr .


Byxa-H&M 199 kr, Topp-H&M 249 kr, Mockasövletter-H&M 499 kr.


Byxa-H&M 199 kr, kavaj-H&M 299 kr, skjorta-H&M 199 kr


Träning

Kom hem för en stund sedan. Träningen gick väl helt okej, spelade ett snitt på ca 150. Förutom att det verkligen inte gick att spärra men fick lite hjälp med hur jag skulle flytta så nu funkar det bättre. Även en match inbokad på söndag i Kristianstad.

Nu kan jag tänka mig att ni kanske sitter som stora frågetecken....haha

Just nu ligger jag i soffan och tittar tv ska snart slå mig ner vid bordet och äta lite, kan nästan kalla det "nattamad" ju ;) ska läsa igenom lite grammatik i engelskan sen blir det sängen för mig, trött som få. Hoppas ni haft en bra dag, kram<3

Så blev skolfotot i år :)


Det var inte igår!

Hej kära ni, var ett tag sedan nu. Har varit fullt upp i skolan osv, med andra ord kan jag säga att 8:an är ingen dans på rosor dock förväntade jag mig inte det heller...något som har kliat i fingrarna är att blogga. Och min mobil och de har inte fixats än så det får bli bilder från webbcamen men det får duga sålänge.
Idag är det Onsdag och det betyder att det är träning. Ska kila iväg om si sådär en kvart.
Dagen för övrigt har varit kanon, fint väder. Biologiprovet imorse gick bättre än förväntat eller ja det kändes så sen hur resultatet är återstår att se.
Tittade på simpson sista timmen, finns inget sjukare man kan kolla på. Det är verkligen så långt ifrån verklighet man kan komma hahah
Vi hörs senare ikväll tycker jag, kram på er♥

 


Hejsan, det var inte igår! Fullt ös medvet...

Hejsan, det var inte igår! Fullt ös medvetslös all the time! Detta inlägg är till min kära zainab som är en av mina aktivaste läsare! Jag hoppas allt är bra med er, kram/eran Vicky


RSS 2.0