vickyandreasson

Ikväll har jag egentid. Är nyduschad, insm...

Ikväll har jag egentid. Är nyduschad, insmord, håret är flätat och en vit choklad ansiktsmask är på. Tror nästan jag vill äta upp mig själv för attans vad gott masken luktar. Har tänt ljus och krypit ner i soffan och tittar nu på finalen av gladiatorerna, vilka biffar! Och ikväll blir faktiskt gladiatorerna besegrade, pinsamt! Men så ska det vara när det är final. Och förresten, har det snöat något hos er? Har läst massa på fb, twitter och bloggar om snön men jag har inte sätt en enda flinga! Hmm kanske dags att skaffa glasögon....klagar inte. 1 April imorgon och någon snö och minusgrader ska vi då inte ha! Hoppas iallfall att ni har haft en bra lördag kära läsare! Vi hörs imorgon. Kram


kämpa, slita, svettas

4.56 kilometer är avklarat, ingen medvind direkt men åå så skönt att få röra på fläsket! Lite förkylning och verk i kroppen hindrar inte mig, dock får jag ta konsekvenserna efter men det är en annan femma....
Min kondis, finns inga ursäkter, den är helt enkelt ur kass!
Har iallfall laddat hem en jättebra app på mobilen som mäter sträcka, tid, hastighet osv så ska bli intressant och se om man gör framgångar..det måste jag göra annars blir jag tokig!

Nu ska jag ta och städa lite, tömma diskmaskinen, göra såna tråkiga saker som måste göras. Kikar in här lite senare. Have a good day!♥kram




Fredag i blodet!

Jag är inte full, jag ä bara berusad av din skönhet! ;)

FREDAG mina vänner, gööör skönt! Och som grädden på moset är jag ledig till måndag vecka 15, me like! Dock har jag ingen aning om hur jag ska slå ihjäl denna tiden.
Mys med mina galet fina vänner, film, Espresso House och bara ta det lugnt och ladda batterierna känns ganska lockande.
Denna dag har varit full med raggningsrepliker, skratt och vrickade kommentarer, det är väl så en perfekt fredag ska vara med en avrundning av fest eller mys på kvällen. Right?
På hemvägen innan idag svängde jag in om Sport Ringen och köpte löparskorna och ett par andra helt vanliga vita nätta skor. Löparskorna ska invigas imorgon med en lång runda av flås, svett och envishet!

Ikväll blir det mys i soffan med min lilla fisunge Emil, finns inga ord för hur mycket jag älskar honom♥ Tänk, den sista April har han funnits hos oss i 2 helt fantastiska år. Den mest älskade sladidisen i världen!

Ha en fortsatt grym fredag, kram på er! ♥


Gottegrisen!

Hmm det här med att äta nyttigt och springa tre gånger i veckan har inte riktigt fungerat denna veckan. Men inte lätt att springa när skorna antagligen blivit stulna och sen är faktiskt mörk choklad bra för hjärtat...gillar mina ursäkter. Skärpning Vicky!
Imorgon ska jag iallfall köpa mig ett par nya löparskor minsann, hittade ett par på Sport ringen, oerhört sköna och snygga och går på 900 riksdaler. Innan idag hamnade jag på den här riktigt socker söta (bokstavligen talat)bloggen: www.heavenlycupcake.se Full med massa olika recept på cupcakes, brownies, pajer, tårtor, ja alla möjliga himmelska bakverk.
Jag måste prova baka allt! Några som vill bli mina provsmakare? För om jag ska äta allt detta lär jag sluta som en Biggest loser med enorma kärlekshandtag och jag kommer seriöst rulla fram! Nu ska jag ta och njuta av en kopp kaffe och en bit mörk choklad, lite mer mmmm i livet! Puss och god natt <3


Dagens !

Alltså jag bara älskar min väg till skolan ibland. Jag får alltid se, vara med om, eller höra något kul nästan varje morgon och det kan faktiskt avgöra hur dagen blir, ett skratt gör ju en hel del.
Någon morgon såg jag en riktigt ball tant med rullator i typ 80-års åldern. Hon bar en blommig, söt, tantig klänning och kan ni gissa vad hon hade till?
En neonrosa jacka och pannband. Dör så härlig syn det var för ögonen mina!
Men idag så jag något  helfräckt som man fan inte ser varje dag iallafall!
En man, i ja kanske 40 års åldern med fin kostym, skjorta och slips (typisk kontorsman) med värsta hörlurarna på huvudet åkandes på en skateboard. Haha hur cool får man bli på en skala?

Jag var bara såå tvungen att lätta mitt hjärta på dagens händelse för er ;)
Nu ska jag minsann dra iväg och träna. Ha det gött!♥


En sommardag i Mars?

Hej puddingar mina! Hoppas allt är bra med er!
Har inte skrivit här på två dagar för jag har absolut inte haft något att skriva om, har jag inte nu heller men ville bara kika in och visa att jag lever ;)
Det är den 27 Mars idag och termometern har visat 20 grader vilket är helt galet underbart! Jag och Therese slutade halv två idag så vi tog tillfället i akt och gick till Hardys och avnjöt årets första glass. Mmmmm vad gott det var!
Nu sitter jag och lyssnar på skön musik, pluggar och pluggar lite till. Har massor att göra klart till på fredag, stressad som tusan! Men bara bita ihop, 3 dagar kvar sen är jag ledig 8 dagar. Gööööör skönt!
Ha en fortsatt bra dag! kram♥


Lite nytt i garderoben


Här är lite nytt i garderoben som jag lovat er att visa :)







Inte helt lätt att få till bra bilder med min kamera men här är skinnjackan jag köpte på Vero Moda för bara 459 kr, love it!



Nagellack från Vero Moda, riktigt vårig och härlig färg.







Svart vaxade byxor med hög midja och dragkedja där bak, kommer också från Vero Moda och kostar 349 kr. Inte så långa heller så passar personer med små pygmé ben som mig :)


Lördagen den 24 Mars

Shiit vad jag har sovit gott inatt alltså! Skön känsla.
Klockan ringde så sent som klockan 10.00 imorse, drog på mig min mysiga stickade pluffsiga klänning och mina gosestrumpor och när jag kommer ner är frukosten redan serverad. Nybakta bullar och kaffe, kan det bli bättre?
Gjorde sedan vid mig och stack till Lucky, A-laget i Team Frosta har spelat sin sista match för säsongen. Halsen min gör lite ont efter allt skrikande, vi har då galet bra tryck på matcherna kan jag meddela!
Imorgon spelar B-laget klockan 12.20 och jag spelar sedan med Ungdomslaget klockan 14.20, jag är minsann en trogen suporter denna helg.

Ganska tradigt väder idag, så denna lördag kommer mest bestå av plugg och mys. Ha en bra dag! kram♥


Outfiten idag: Jeans- Gina Tricot, Blus- Esprit, brunt skärp- H&M, Klocka- Jet set, Skinnjacka- Veromoda, Sjal- H&M.








Precis landat i soffan här hemma, huvudvär...

imag1671 (MMS)

Precis landat i soffan här hemma, huvudvärk och magiskt trött.... Efter ett årsmöte och lite smörgåstårta blev det lite fredagsfest hemma hos Danne. Har haft en väldigt lugn och trevlig fredag helt enkelt. Förresten, här är en bild på den fina uppstättningen. Man kanske skulle köra på något i denna stilen till konfirmationen? Hur som helst, nu ska jag ta och krypa ner i bingen, kram och godnatt <3


FREDAG!

Tjoohejsan gullungar!
Jag är på sådant grymt bra humör idag, kan det vara vädret? Eller att det är fredag? Sällskapet mitt? finns många anledningar.
Jag sitter nu hos Josefin, hon har satt upp mitt hår och fotograferat osv till ett arbete i skolan. Blev superbra! Perfekt att ha en "privatfrisör", kan man ha nytta av alltså.
Ska snart kila iväg på årsmöte sen får vi se var kvällen bär av. Vad ska ni hitta på ikväll?

Kan också passa på att berätta att imorgon kommer det ett litet speciellt inlägg till er som ni kanske har väntat på.....
Ha en grym kväll puddingar och var rädda om er! Vi hörs, Kramar♥


Gokväll kära ni. Hoppas allt är bra med er...

imag1651 (MMS)

Gokväll kära ni. Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra, galet trött bara. Sov inte mycket inatt så har varit lite av en levande zombie idag. Vädret har varit mycket underbart idag och solen började inte gå ner för än närmre sju. Skönt! Dags att ställa tillbaka klockan på söndag ju. Eller är det fram? Hmm ja något av det är det iallafall, noll koll här.... Jag ligger nu och lyssnar på mysig musik och pluggar. Prov imorgon, och jag känner mig för en gångs skull lugn inför detta. Brusar lätt upp mig i onödan, för man vet aldrig när mina blackouter infaller sig och i värsta fall blir det på proven.... hehe ganska oplanerat om jag får säga det själv... :) Blir lite Big Brother tittande sen en dejt med kudden. Och bara för att avluta med något tokbra så är det faktiskt fredag om några timmar! Kram på er <3


Shoppingdags....

Tjenar mittbena!
Jisses vad fort denna dag har gått! Slutade vid 13.45, sprang hem, hämtade kort och åt lite sen mötte jag upp Louise vid stationen. Hoppade av i Lund och gick i några butiker, och tror ni inte att Vero Moda hade stängt för ombyggnad? TYPISKT!
Så vi satte oss på bussen till Nova istället och där fann jag min efterlängtade jacka. Och jag fick en himla gullig kommentar av en som jobba där, hon tyckte att det skulle bli så kul att jag skulle praoa där för hon tyckte att jag verka så glad trevlig och pigg. Hur glad blir man inte av att höra något sådant?♥
Det blev ett par svarta örhängen och ett mintgrönt eller turkost nagellack där också och en grå/ silvrig sjal från H&M. Kan lägga upp bilder på det imorgon om ni vill. Har ju blivit en del shopping den senaste veckan, känns i plånboken kan jag meddela....




Blev såklart lite fika på Espresso House också, Vanilla latte och cheescake, mumus fillibabba!

Jag hoppas ni haft en lika bra och mysig tisdag som jag kära läsare!♥ Hörs imorgon, kram!


Soffläge

Ligger i soffan, precis ätit två sportknäckebröd med keso, tomat och lite salt på. Nyttigt och gott! Levde bokstavligen på det innan sen blev det lite jobbigt med ett hårt knäckebröd när man hade en järnväg i munnen..... Peppar peppar så åker den av till sommaren!
Sen vill jag rekommendera er att slå över till TV4 för där går just nu världens bästa serie, nämligen Maria Wern. Grymt bra!

Imorgon slutar jag 13.45, gööör skönt! Efter 15 sätter jag och underbara Louise kurs mot Lund i jakt efter en jacka till mig. Hittade en jättesnygg skinjacka på Vero Moda förra veckan med ett pris som passa min plånbok perfekt. Så håller tummarna på att den finns kvar!

Hoppas ni haft en bra Måndag! Kramar <3


Söndagsmys

Go´kväll fina ni! Hoppas allt är bra med er♥
Imorgon är det måndag, ny vecka med nya möjligheter och för en gångs skull är min almanacka relativt tom av "måste göras" saker denna vecka vilket är väldigt skönt.
Ikväll är ja sådär riktigt söndagstrött så jag ska faktiskt dra på mig myskläderna nu och krypa ner under en gosig filt. Ta och läsa min favortbloggar, läsa det nya numret av ELLE och mumsa på lite nötter.
Hoppas ni haft en riktigt bra helg med mycket skratt och mys med när och kära♥ Vi ses imorgon, kramar


Blev en god pastasallad till mat ikväll, skulle verkligen kunna leva på det alltså!


Klänningar/ jumpsuits

Jag har skrapat ihopa lite favoriter av klänningar och jumpsuits till er i blandad pott av priser. I hope you like it.

(4 övertsa klänningarna är från nelly.com)


Nelly trend/ resort jumpsuit -SEK 399              Elise Ryan/ Metal Trim Prom Dress- SEK 499



Very by Vero Moda/ Jackie Dress- SEK 549       Three Little Words/ Sequin Embellished split maxi dress SEK 599



Crochet Mesh Dress- white SEK 429- Chicy.se      Klänning- H&M SEK 149


Kansio Dress- Vila SEK 354

 
Klänning- H&M SEK 249

Godmorgon!

Klockan halv sju var det dax att gå upp från den sköna varma gosiga sängen.  Djur ute på åkern och en liten skit som häller ut dricka och chips över borden. Full rulle direkt!
Nu sitter vi iallfall och äter lite frulle, planerar dagen osv.
Hade en supertrevlig kväll igår, varmrätten blev magiskt god men sen hände det som inte fick hända.
Pajbottnarna var klara och stod i kylen. Men den fluffiga tjocka fyllningen som skulle i blev istället som en soppa....hmm skulle det bli någon efterätt?
Improvisera, det var vad jag fick göra. Skivade lite banan och lade hallon i skalen sen in med "soppan" i frysen så den blev till lite fastare form och sen på med den över den så kallade "pajen". Det gick ner iallafall haha
Dagens tabbe stod nog jag för!




Fiskpaket: fisk, potatis, morötter, dill, lök, palsternacka, smör och citronpeppar. Till det hade vi kall romsås och lite grönt.






Det vankas fest.....

Godmorgon!
Här var man upp med tuppen minsann, eller ja snarare med Emil. Den lilla skitungen har energi till tusen!
Inte träffat han på nästan 3 veckor och det har hänt så mycket sedan dess. Snacket är helt annat och alla hans idéer alltså. Fullt ös medvetslös!
Idag ska det städas, handlas, bakas, lagas mat för det vankas nämligen födelsedagsfest ikväll. Pappa fyller 41 år idag och jag fyllde år för snart två månader sedan men då var jag iväg och åkte skidor ju så vi slår ihopa allt till en 56 årsfest istället! Många ljus på tårtan.....

Nu blir det ett hopp in i duschen, ser ut som ett litet troll så det måste jag göra något åt innan jag ger mig ut bland folk.
Ha en bra dag så hörs vi senare! kram






Sådär ja, nu är jag fixad och klar för en ...

imag1622 (MMS)

Sådär ja, nu är jag fixad och klar för en fredag med plugg. Kör på lite rocktema, de nya vaxade byxorna är på jag måste ju gå in dom. Solen börjar titta fram på himeln och det blir garanterat över 10+, gött! Ha en bra dag! Kram


Ligger i soffan och myser med en kopp vani...

imag1545-1 (MMS)

Ligger i soffan och myser med en kopp vaniljte, läser mina favorit bloggar och kollar twitter. Just relaxing. Efter en middag som bestod av firre med någon god goja på och potatismos gav jag och min mor oss ut på byxjakt i lilla Höör. Ska ha ett par svarta till när jag spelar match. Kraven är höga! Dom ska vara svarta, snygga, tighta, sköna, strechiga och inte 7 mil långa, ja ni hajar. Tro det eller ej men jag hitta ett par, lite höga i midjan med dragkedja där bak och vaxade dessutom. Nu återstår det att se om dom är sköna och stretchiga, vem vet jag kanske bjuder på en byxskandal på söndag...... Ligger och funderar på vad jag ska fixa till faren min i födelsedagspresent, alltid så himla svårt. Har ni några förslag så är dom hjärtligt välkomna! Jag hoppas ni haft en riktigt bra dag fylld med skratt. Det sägs ju att ett skratt förlänger livet.... Och sov så sött inatt så hörs vi imorgon puddingar, kram


Egoboost!

Måste tipsa er tjejer om denna bok! Läs den, det har jag precis gjort.
Den är lite som en energikick och man får väldigt bra tips och idéer om allt möjligt smått och gott.

Boken heter Egoboost

Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer

 

Tjejen som skrivit denna bok heter Isabella Löwengrip, även känd som ”Blondinbella”.

Hon är 21 år och driver en av Sveriges största bloggar, hon är entreprenör, författare och chefredaktör för Egoboost Magazine. Ganska sjukt att hon driver allt detta och är bara 21 år, snacka om imponerande tjej!

Genom hennes blogg har hon kommit i kontakt med tjejer som har stora kroppskomplex, krav, kärleksproblem, ätstörningar mm. Hon är även medveten om hur svårt det egentligen är att vara ung tjej. Med erfarenheter hon själv fått på vägen, genom kritik, elaka kommentarer i bloggen, och från tuffa journalister, eller från när hon själv gick i skolan. Så skrev hon denna bok för att kunna dela med sig av hennes egna knep och sätt att överleva alla dessa problem.

Smart enligt mig, för man känner verkligen igen sig i henne när hon beskriver olika situationer hon suttit i eller hennes panik och ångest som kunde uppstå över skolan och arbetet.

 

Boken är uppdelad i 5 kapitel:

  1. Krav och komplex- Det handlar om just det här med kroppskomplexen, hur dumt det egentligen är att jämföra sig med andra. Alla ser vi ju faktiskt olika ut! All den tid vi lägger ner på våra komplex kunde användas till något annat. För det är oftast bara vi själva som stör oss, andra lägger inte ens märke till det.
  2. Kärlek och vänner Svartsjukekarusellen, hur ska man agera när killen ska ut med sina kompisar och man själv ska sitta hemma. Våga göra slut- med en vän! Vad är en bra vän och vad är en dålig vän?
  3. Mat, vikt och jobbiga tankar- Hur tacklar man panikångesten, måndags ångesten eller plugg och prestationsångesten? Du står och väljer kläder och plötsligt börjar gråta för allt bara sitter fel eller känns fel….Hur ska du tänka?
  4. Päron och plugg- Från höstdepp till höstpepp, sluta brusa upp sig i onödan, att stå emot grupptryck, gymnasieval.
  5. Ditt nya jag- Att både ha mål och leva i nuet, du är ditt varumärke 24/7, var superwoman i ditt eget liv.

 

Ett klokt stycke från boken:

”Det finns inget här i världen som man kan misslyckas med. Man kan bara göra mindre bra ifrån sig och man kan göra bra ifrån sig. Gör du mindre bra ifrån dig så får du vara glad för att du därigenom lär dig mer om dina egna brister och styrkor. Presterar man bara perfekt hela tiden så utvecklas man inte.”


 


Banan för hela slantaen!

Klockan är tjugo i fyra och jag har precis kommit hem, sitter och käkar en banan och känner mig lite som en apa. Sean banans låt från mello 2012 spelar i högtalarna. Passande eller hur, jag börjar väl snart att leta loppor på folk också...trött vicky?
- Ja en aning.....
Snart är det fredag mina vänner! Det vi alla suktar efter på måndagsmorgonen, eller i alla fall jag. Mina planer för denna helg är inte helt spikade ännu men på lördag blir det antagligen lite fest för mig och min lilla far och på söndag blir det match i Hässleholm annars blir det väldigt lugnt. Vad ska ni hitta på för kul?

Nu blir det lite plugg sen städning, kvällsmat måste också fixas. Vi hörs lite senare! KRAM

Duktig tjej!

Hejsan hoppsan alla små fina varelser där ute!
Hoppas allt är bra med er, här är det fina fisken!
Kan börja med att det är tisdag för er som missat det och det betyder att jag slutar 13.45. Gött mos!
Har väl inte hänt så mycket intressant idag som jag kan berätta för er, har gått i skolan som vanligt, ätit sovit ja ni vet alllt det dära.
Dock fick jag ett glädjande besked idag, B- på spanskaprovet och med det har jag uppnått ett av mina mål jag satt upp i skolan! Tjooho! Vill man så kan man, gäller bara att ha rätt inställning!

Och vet ni vad, igår fick jag faktiskt gjort allt jag skulle förutom att jag inte fick läst ut den engelska boken men jag pratade snällt med läraren idag så vi sköt fram allt till tisdag nästa vecka. Tur att man har en liten knutta charm att plocka fram då och då ;)

Och här har ni ett av mina köp från Ikea i söndags. Efter en instruktionsbok som var tjock som en bibel och skruvar så det räckte till hela svenska folket så blev det faktiskt tillslut en byrå.





Nu ska jag ut en runda i det fina vädret, vi hörs! Kram


Måndag!

Måndag måndag härliga måndag...
Det har faktiskt varit en ovanligt bra start på denna vecka. Allt har flutit på som det ska och vädret kan man inte annat än att bara älska!
Våren har nog äntligen anlänt, när jag tittar på vädret för de kommande dagarna visar det sol och plusgrader.
Vårjackan är hittad och den blir min om en vecka. Åååå vad jag älskar att vi går mot varmare tider!

Jag taggar nu till beachen 2012, skitmaten är ett minne blott och dessa joggingrunder är bara början....idag körde jag på mjukstart!

Nej klockan den börjar springa iväg, jag ska fortsätta skruvandet på byrån jag köpte igår på Ikea och den ska bli klar idag. Rummet ska städas, kläderna ska vikas, en bokrecension ska skrivas och en engelsk bok ska läsas ut. Ja, jag har en del att göra innan BB börjar.
Förresten! På tal om Big Brother, vad tycker ni om att Rodney får stanna i huset? kram




Bränna kalorier på Ikea?

Hallå ja!
Precis kommit hem från Åhus, spelat match där och tyvärr blev det en förlust för laget.
Själv spelade jag ganska kasst. Det har väl inte gått så himla bra dom andra gångerna heller när jag spelat där men i slutet bara lossna allt och jag ökade dom två sista serierna och fick 166, 196.

När vi åkte imorse var det typ 13 plusgrader och strålande sol och sen nu när vi kom hem så var det helt molningt och grått. Såklart.
Mina planer var att dra på mig löpartightsen och snöra på mig racerskorna men känns inte fullt lika lockande längre.
Så nu blir det ändrade planer minsann, jag drar på mig Easytone dojorna och tar och åker till Ikea och bränner lite kalorier där istället om inte pengar. ÄR i STORT behov av en byrå och lite annat smått och gott.
Ha en fortsatt bra dag!♥ kram

Dessa underbara töser har jag myst med hel...

imag1585 (MMS)

Dessa underbara töser har jag myst med hela eftermiddagen! Nu väntar bakad potatis med fyllning sen taggar vi för melodifestivalen!


Lördag!

Godmorgon!
Det är lördag, en ganska regning och grå sådan men ändå mild, helt okej men lite sol hade faktiskt inte skadat.
Jag började denna morgon med en riktig mysig och god frukost med familjen, tända ljus och skön musik. 
En fullkornsmacka (hjärtegott ska det vara) fylld med keso, paprika, gurka och skinka. Till det, ett glas med ren äkta apelsinjuice med fruktkött. Det är vad jag kallar frukost!

Såg att inlägget jag gjorde till er igår inte kommit upp, traadeet!
Det jag ville berätta var om praoen. Jag åkte ju in till Nova Lund i Torsdags för att se om jag kunde få en plats i någon av butikerna där.
Tro det eller ej men jag fick napp på första stoppet nämligen på Vero Moda som också är min favorit butik.
(Och med det kan jag försäkra er om att jag inte körde med någon av dom tre minerna på förra inlägget)
Jätte trevlig personal och jag tvekar inte en sekund på att jag kommer trivas där som fisken i vattnet.
Är en nöjd tjej kan jag meddela!
Andra veckan av praoen ska antagligen spenderas hos min granne som är ekonom om inte blir det 2 veckor på Vero Moda.




Om en timme åker jag hem till Matilda Bus för att följa vår årliga tradition, att se melodifestivalfinalen tillsammans. Alltid lika kul! Men vem tror ni vinner ikväll? Ja, det återstår att se!






Kram på er och ha en bra dag!♥


SMS-inlägg


Äntligen helg eller vad säger ni! Jag har ...

imag1575 (MMS)

Äntligen helg eller vad säger ni! Jag har bäddat ner mig i soffan under en filt, myskläderna är på och en kopp te ska avnjutas. Det är från espresso house med smak av passionsfrukt, mango och vanilj. Brukar alltid köra med vaniljte men kul att pröva något nytt, lite omväxling skadar ju aldrig. Efter simningen idag gick luften bara ur mig, skallavärk, ont i kroppen och fryser. Antingen är kroppen min bara helt slut eller är där någon bacill som spökar. Vi kör på lite vila sen får vi se. Ha en fortsatt bra fredag kära ni <3 kram


Torsdag

Oj vad jag blev arg när jag vakna imorse! Tittar ut och ser ett tjockt lager av sådant kallt, vitt och flingliknande på marken. Ja du fattar nog vad jag vill komma fram till......SNÖ!
Varför i hela friden mer snö? Har stora planer på att sätta mig på snabbaste, bästa flyg till varmare breddgrader. Låter inte helt fy skam, eller hur?
Nog med klagande!
Åkte till Eslöv vid nio-tiden och besökte tandis. Härligare tandläkare får man leta efter!
Back to school, har haft två lektioner idag, inte helt fy skam det heller!
Dock fick jag en sådan utskällning av en som jobbar på skolan, problemet är att jag inte vet varför men det är en annan femma. Ibland undrar man....
5 minuter senare kommer en lite sexåring fram och börjar domidera, ååå vad jag älskar små barn!
En liten udda dag måste jag ändå säga.
Nu ska jag ta och smälla i mig lite tårta och en kopp kaffe för att fira min morfar till ängel som fyller år sen drar jag vidare till Lunda Town för att fixa praktikplats. Dags att dra på sig det fina leendet!
Jag återkommer mina vänner, kram sålänge♥

Någon av dessa tre minerna hade jag tänkt köra på idag, vilken tror ni att dom nappar på?







Tjenixen!

Tjenare tjenare mina godingar!
Det var ett tag sedan eller vad säger ni? Vi är iallfall inne i Mars månad nu, galet vad tiden går snabbt. Lite vårsol och plusgrader har vi fått känna på den senaste veckan. Tänk vad mycket lite D-vitamin kan göra för humöret och kroppen.
Jag har bestämt att jag kommer att blogga men dock inte varje dag utan det blir när det händer något kul och när jag har tid. Det betyder att det blir färre inlägg men roligare och med mer bilder. Jag menar, hur kul är det att läsa om dom där vanliga dagsrutinerna som att äta, göra läxor, skolan och varför inte borsta tänderna och bla bla bla. Jag tror att ni vet och känner till dom, får jag hoppas....

I helgen var jag en runda i Lund med min kära morsa och hennes väninna Mia, härliga kvinnor!
Vi gick och tittade lite i affärerna, åt på Graffiti, den heliga bakpotatisen såklart! Och en fika på Espresso House är ju givet. Tanken var att vi inte skulle köpa något men det vet vi ju hur det brukar sluta...
Jo såhär:


Fyllde på lite med sminket bland annat.



En söt vit klänning från H&M fick också följa med hem.






Även denna fina topp.



Och ett par höga gammelrosa shorts.



Har snöat in på på naturfärger som ni ser...tror min garderob kommer sluta med bara naturfärgade kläder efter sommarn....


 


RSS 2.0