vickyandreasson

Precis landat i soffan eller som det nu är...

Precis landat i soffan eller som det nu är, min säng. Kom hem för en timme sedan från träningen. Det gick väl inte så himla bra, men hade riktigt kul! Var på medlemsmöte nu efter och pratade om allt möjligt. Bland annat fritidsfestivalen som äger rum den 11 september. Håll utkik efter en bowlingbana av trä, kommer även att stå team frosta. Jag själv ska vara funktionär där i några timmar så ska på möte på älvkullen imorgon kväll. Nu börjar ögonlocken bli tung här... Godnatt, dröm sött!


Sleeeden.....

Trött tjej med världens värk i ryggen säger hallå till er! Usch tycker man är trött och sleden hela tiden nu, en bra början är ju att inte lägga sig närmre tolv varje kväll VICKY!
Jag hoppas iallfall att allt är bra med er!
Dagen har varit helt okej, fått reda på vad vi ska ha på fysikprovet på fredag. Inte alls orolig faktiskt, läraren är kanon bra på att förklara och man fattar till och med! Inte dåligt!
Kom hem vid tre-tiden, satte mig som vanligt med läxorna och stoppade i mig lite mat. Suttit till nu och är fortfarande inte klar.... Har 3 sidor spanska, 3 sidor engelska, och 36 sidor i kemin att läsa igenom + instuderingsfrågor att göra. Tufft det här, man är verkligen död på fredagen! Ska stoppa in Pyttipannan i ugnen sen fortsätta att läsa. Ska sen åka iväg vid halv sju och träna. Så måste kila nu om jag ska hinna med allt.
kram på er mina fina läsare♥


Du är allt jag nånsin önskat! Du är allt jag nånsin drömt!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge♥♥



True talent

Fick bli hamburgare ikväll, funka det med :) Har titta på True Talent, så himla bra program! 

De tävlande är mellan 16 och 99 år. De första deltagarna väljs ut av coacherna, där de bara får höra deltagarnas röster, inte se hur de ser ut. De som coacherna väljer ut får möta en studiopublik som är uppdelade i tre grupper från varsin generation. Studiopubliken ser först inte deltagarna, utan lyssnar och röstar om deras framtid i tävlingen. Tycker mer än hälften i en generation att den särskilda deltagaren ska få gå vidare får han/hon en poäng, men måste få poäng från alla tre generationer för att gå vidare till veckans final. Veckofinalen är en direktsänd final där TV-tittarna röstar på sin favorit via sms- och telefonröster. Vinnaren av tävlingen får en miljon svenska kronor. De tävlande coachas i av Danny suacedo, Pernilla Andersson och tommy sjöberg.
Rekomenderar detta program starkt! Går på TV3: Tisdag, onsdag och torsdag 20:00.
Klockan är nu lite över 21.00, jag ska surfa vidare lite sen tar jag och kryper ner, återigen i soffan....

Vi hörs imorgon kramis♥



katastrofdag!

Tjosan hejsan!

Vilken dag det har varit! Har verkligen inte hunnit blogga.
Jag har varit helt väck idag, och min hjärna har nog tagit semester. Har varit helt förvirrad, tror jag glömt saker men det har legar mitt framför näsan. Tappat saker, min svenska har varit frörjävlig. Hjärnsläpp då och då. Och huvudvärk på det gör allt mycket bättre!
Engelskan idag blev en chock! Fick våran planering och jag tappa hakan asså. Ja fi fan vad vi kommer få jobba häcken av oss...
Slutade iallfall vid två, hem och sätta sig med alla läxor. Galet mycket denna veckan och fysikprov på fredag och vi har inte äns fått reda på vad vi ska ha på provet, bra jobbat!
Kom sedan på att jag glömt viktiga papper i skåpet som skulle göras klart till imorgon. Så stack återigen till skolan och hämtade det. När jag väl kommit hem igen har haspen på dörren gått i lås och vi kom inte in...slutade med att lillsyrran fick krypa igenom ett millimalt fönster och när hon hänger där med halva kroppen dinglandes i luften åker hela fönstret av. Lyckat måste jag säga! haha
Tillsist kom vi in, jag fick lite mat i magen och satte mig och arbetade.
Klockan har nu börjat bli mörkt och jag är supetrött. Ska snart börja med maten, ingen insperation för vad det ska bli. Hade tänkt visa er dagens outfit också och hur vardagsrummet blev men tyvärr så har kameran min hamnat någonstans och jag vet absolut inte var.....
Hoppas allt är bra med er och ni har haft en bättre dag än vad jag har haft♥ kram

PS: Grattis Underbara Louise Hill på din dag! Tyvärr blev den ganska regnig men hoppas du haft det kanon!♥



Fix och fix....

Ikväll har jag bytat roll till målare, jajemensan. Valvet mellan köket och vardagsrummet har fått en vit förklädnad och fönsterna har även piffats till litta med vita linne rullgardiner med ett citat som lyder " As time goes by".
Mysfaktorn börjar höjas i detta rum.
En ganska köttad katt krafsade på fönstret och ville in innan ikväll. Att inte denna lurviga sak kan hålla sig ifrån dom andra herrarna i området! Sådan ägare sådan katt.......skämt och sido ;)
Känner att Jhon Blund börjar kalla, ska krypa ner i soffan för 9 kvällen. Börjar kännas lite i ryggen nu, men får hoppas att vi snart blir klara i källarn. Just nu ser mitt kära rum ut som ett stort förråd och min älskade säng är en garderob....Men bara ta och bita igen, när allt är klart kommer det bli kanon! :D
Har lite glosor kvar också att tragga så jag säger godnatt för mig och hoppas att ni får sova gott inatt! kram mina vänner♥

Usch Måndag...

Hejsan! Allt bra idag?

Här är det fina fisken, precis kommit hem efter att ha postat brev och sagt hejdå till Ida och Kajsa. Dessa underbara tjejer asså! Gick med mig hem efter skolan, vi har ätit och skrattat. Dom hitta nämligen nutellaburken på hela 5 kg minnsan ;)
Skoldagen har varit dryyyyg om nått, och matten blir bara värre och värre...frågade om jag kunde få hjälp med hur man räknade ut ett visst sorts tal. Så sa hon att jag fick titta på beskrivningen och läsa hur man gör, jo det är lätt att göra det men hur gör man när man inte fattar den heller hmmm. Så jag sa det har jag gjort men förstår ändå inte. Hennes svar tillbaka: Det gör du visst! sen gick hon. Tack för hjälpen hörru du! grrrrr!
Jag ska nu ta och sätta mig med lite läxor. Sånna ska man ju också ha tyvärr...
Vi hörs senare ikväll bestämt. Ha en fortsatt fin dag! kram♥





Egna säkerhetsvakter!

Kom hem från konfirmationsträffen för en stund sedan. Var inget speciellt så, vi täffades, fick reda på vilken grupp vi hamnat i ( hamnade i sommargruppen) åt lite korv och så. Jag sitter nu och kränger choklad, hur kan det vara så satans gott? solen lyser in genom fönsterna men bara för någon minut sen var det helt molnigt och det spöregnade. Skumt väder!
Mina två håriga säkerhetsvakter ligger nu i soffan och snarkar (bokstavligt talat). Fick sätta på musik, av minsta lilla ljud som hördes börja dom skälla som tusan, och lika rädd blev jag varje gång. Var ju inte beredd så hoppade till haha men jag känner mig ganska trygg måste jag säga.
Tittar runt lite på höst/vinter jackor och skor hitta en jättesnygg jacka på Vila och ett par supersnygga boots/känger på Din sko.










Gillar detta skarpt! Men ja vi får se vad plånboken tillåter :)


Söndag

Godmorgon! Vilket oväder det har varit inatt! Somnade i köksoffan men vakna sen av att det regna och blåste så hela fönstret höll på att flyga upp. Sen la lag mig på en madrass i tv-rummet och där var en fluga som höll mig vaken. Förstår inte, prövade alla sorters taktiker för att döda denna fluga men lyckades inte!
Jag undrar verkligen vad flugor har för funktion här i världen, är det någon som kan berätta det för mig så hade jag varit evigt tacksam alltså!
Nu på morgonen har jag busat med lilleman, sjungit massa låtar och dansat runder. Iallfall har jag sjungit och dansat medans han tittat på.........haha
Blir hämtad runt elva då jag åker hem och gör vid mig, för vi två tiden ska alla vi som ska konfirmeras detta året träffas. Spännande och se vad det är för människor ;)
Ni får ha en bra Söndag så hörs vi när jag kommer hem, kram♥


Som ett tack till er!

Hej skriver ett inlägg till er som har blogg. Många besökare är ju alltid kul att ha på sin blogg, så jag tänkte hjälpa er som läser min blogg att iallfall höja er statestik lite grann, som ett tack! Så om ni skriver er bloggadress till mig så länkar jag♥ Bamsekram till er!


Lime♥

Jag har anlänt hem till pappsen för en stund sedan, ska ägna mig åt Lilleman denna lördag eller iallfall det som är kvar på denna dag.
Till middag ikväll blir det panerat kött med potatis och sallad, är super hungrig nu så får hoppas att det snart är klart :)
Ingen bra film på tv kväll, tyvärr. Men "Fångarna på fortet" och "so you think you can dance" får det bli.
Ni får ha en underbar Lördag, kram♥

Lördag!

Elin och Johanna har precis åkt hem, jag har plockat undan lite här och så. Såg ju två filmer, "tusen gånger starkare" var ganska kass men "love and other drugs" Var jättebra :) rekomenderas!
Hade en jätte mysig fredag iallfall♥

Idag är det Lördag, absolut inga planer. Familjen flyr huset så får se vad jag hittar på eller vad som dyker upp. Ska iallfall gå och lämna filmerna :) Vi hörs senare idag♥ Ha det så bra!


Mys med Johanna & Elin!

Precis kommit hem efter en jättemysig kväll på Järnkällarn med girlsen. Blev Kycklingfilé och isvatten för min del. Supergott! Verkade som lilla Höör vaknat till liv, träffade på massa folk man kände. Alltd kul! Jag Elin och Johanna har nu hyrt två filmer "Tusen gånger starkare" och " Love and Other drugs" som vi ska fördriva kvällen med ;) Blev ändrade planer, få biljetter till den filmen vi ville se, så bestämde oss för en mysig hemmakväll♥

Hoppas ni har en kanon fredag! vi hörs imorgon, kram♥


Fredag...äntligen!

♥Guuud trött tjej här! Tur det är fredag! Dagen har varit ganska seg men vädret har varit helt underbart! Jag är helt slut efter idrotten och huvud mitt värker. Ska ta en powernap och se om det blir bättre. Ikväll ska jag och girlsen ut och äta sen drar vi nog vidare till Lund och tittar bio. Kommer bli en dömysig fredag! Hoppas ni också får en underbar och mysig fredag kära vänner♥ Vi hörs senare!


Torsadag!

Hejsan hoppsan, allt bra idag? Jag är sliten om nått och funderar starkt på att slänga mig i soffan och ta en powernap. Tyvärr hann jag inte blogg i morse, försov mig. Vaknade inte ens av alarmet som ringde 3 gånger.....
Idag har det varit en väldigt chill dag, började med so som vi bara skulle göra ett test som gick på 1 minut. Engelskan satt vi bara och snackade fick böckerna och läxor. Matten var superdålig som vanligt......
Spanskan är så bra, alltd lika kul. Men måste vara för att vi är en sådan ball grupp!
Och sen avsluta vi med en håla så fick gå hem vid två tiden. SKÖNT!
Har fått hem mitt bankort och allt det idag, fick även ett papper om att mitt id-kort har kommit. Spännande!
På planeringen idag: Läsa engelskan, klä massa böcker, städa och måla källarn......
Känner att jag måste sätta igång men först någon minut på soffan.
Ha en fortsatt bra dag♥

Hästveda med sjuorna

En trött tjej har ni här! Precis skrivit klart min spanskauppsats, blev väl helt okej men dock inte så lång. Hade tänkt att berätta vad som har hänt idag.
Jag mötte upp Jakob sen åkte vid halv nio med buss mot Hästveda med CD sjuorna. När vi kom fram delade vi upp oss på olika stationer sen sattes det igång. Jag och Jakob pratade då om "Friends" hur allt fungerar och vad vi gör sen blev det någon lek efter. Hade lite pauser då och då, kollade på när dom paddla kanot. Halva nöjet på denna dag hahah
Sen åt vi lunch och lite så. Åkte där ifrån lite över sex och landade på Lucky. A-laget spelade mot Olymp så var där och suportade. Klödd med banorna och allt belv försenat så kom inte hem förän närmre tio.
Gjorde lite mat sen började jag skrivandet på spanskan.
Helt slut efter denna långa men mycket trevliga dag som har varit fylld med mycket skratt.
Jag ska nu ta och gå upp för trappan med mina matta ben och krypa ner i min säng. Just nu känns detta som ett väldigt jobbig projekt......
Jag säger godnatt till er och hoppas verkligen att ni haft en jättebra dag!♥

Två av dagens roliga:

- vi alla sätter oss på bussen och busschaffören frågar, var ska vi?

- En elev frågar mig om jag har något vatten och jag svarar: Tyvärr, finns i sjön!


Hästveda!

Godmorgon!

Jag ska snart ta och gå till bussen, vädret ser väl inte helt okej ut. Men regnjackan och paraplyet är nepackat! "Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Kommer väl hem runt sex ikväll så blir en lång dag. Ni får ha en jättebra dag så hörs vi ikväll! kram♥

Dag-Otto



Har älskat denna Dag-Otto så länge jag kan minnas! hahahah

Såå skön!


Rutt och tuck!


Ett skratt förlänger livet!

Passat Emil en stund ikväll, alltis lika mysigt! Till middag blev det korvstroganoff och ris, mumsigt värre.
Tittade på True Talent innan, gud man fick gåshud! rekomenderas varmt.
Nu sitter jag och kollar på massa roliga grejer på you tube. Älgarna i Björnbröder, så störtsköna. Och älgarna i hitta Nemo! Eller varför inte Dag-otto! Sitter och garvar så jag får knappt luft!
Men få väl snart bli sängen, upp tidigt imorgon. Bussen går redan halv 9. Men det blir säkert jätte kul, får hålla tummarna på att det blir fint väder också.
Men nu tänker jag bjuda er på en rolig stund, enligt mig.....

Godnatt mina vänner♥


Kaos.se

Vilken dag det har varit! Börjar iallfall med musik och det gick väl sådär för min del haha
Efter det var det dax för spanska, skratta mig genom lektionen. Efter det skulle vi ha idrott, blev vikarie så gjorde inget speciellt. Lunch och sen börja kaoset. Vår lärare var sjuk idag som vi skulle ha på engelskan. Vissa fick för sig att vi hade håla och gick hem medans 10 andra sprang runt som yra höns och leta efter någon som viste om vi skulle ha vikarie, efter 20 30 minuter fick vi då reda på att vi skulle ha lektion. Jag själv försökte hitta någon av mina mentorer och meddela om imorgon. Ska till hästveda på sjuornas läger och prata om friends. Blir en heldag där.
Och sista lektionen nu varje Tisdag har vi studietimme så kan gå hem vid två-tiden. SKÖNT!
Ska sätta mig där ute nu i det fina vädret och njuta♥ hörs senare!

Tisdag

Godmorgon, allt bra idag? Här är det kanon, relativt pigg måste jag säga. Lite träningsvärk efter träningen bara. Idag börjar vi dagen lite annorlunda, vi ska nämligen sjunga, det här kan sluta hur som helst! Det värsta är att man ska få betyg på det också........
Klockan närmar sig 8.00, måste gör mig klar. Ha en jättebra dag! kram♥

Outfiten idag:

Höga shorts- Veromoda, Linne-Gina Tricot, Jeansjacka- H&M



Måste visa denna bilden på min lilla sotare. Vi var plötsligt av med honom men ser sedan en liten grillmästare som är i full gång med att fylla gillen med grillkol .... 



Historiens första match i Team Frosta...lite fräckt ändå

Precis fått lite mat i magen efter en kväll i Hörbys bowlinghall. Spelat Match mot bs Olymp, tyvärr förlorade vi men gud vad kul vi hade! Jag själv var väl inte så bra vän med dessa banor, för mitt klot svängde som bara tusan! Och nu har jag match I åhus att se fram emot.........där svänger det om nått, en plåga rent ut sagt! haha
Jag ska snart ta och hoppa ner i min kära säng, eller det får nog bli soffan en tredje natt fast då med kudde och täcke. Var så trött igår så jag tog det närmaste som fanns till täcke, en handuk.....då är man trött!
Måste också berätta en lite rolig sak, för en stund sedan nös jag, så kraftigt att disken trilla i köket! slå det om ni kan haha
Men vi hörs imorgon! Kram och godnatt♥


Dålig uppdatering, i know!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att det är sådan dålig uppdaterniing men har inte känt för att blogga.
Men idag är det ju måndag och dax för skolan, helt okej lektioner förutom Matten! Jag får spader på denna lärare, hon har jobbat förlänge och det är hög tid för henne att ta pension!
Nu dom första lektionerna i varje ämne så går vi genom den nya kursplanen, inte så himla underhållande! men snart sätter vi väl igång på riktigt.

Men jag har iallfall precis kommit hem och ska ta och sätta mig där ute och fika lite, underbart väder!

Sen vid sju ska jag åka till Hörby och spela träningsmatch mot Olymp, får se hur detta kommer gå. Ni får ha en fortsatt bra dag i det fina vädret så hörs vi senare ikväll, kram♥


Malmöfestivalen!

Hejsan, allt bra med er? :D
Sorry för den dåliga uppdateringen igår men hade fullt upp.

ställde klockan på halv sex för att hinna duscha, vattnet skulle stängas av för dom skulle fixa med rör i källaren.

Åt frukost och så sen gick iväg till skolan. Första hela dagen, började med två timmars värdegrundprojekt. var väl helt okej, sen hade vi fysik. Fick lite böcker och så, ny lärare också. Magnus, skön snubbe!

Sen hade vi idrott och so. Känns redan som vi gått en hel vecka....

Slutade vid tre och mötte upp Josefin sen gick vi hem jag gjorde vid mig och vid runt fem tog vi tåget till Malmö. Tog sedan bussen till Entré, jag skulle ha ett par byxor och hittade faktiskt ett par dösnygga inne på gina tricot. Har alltid så himla svårt att hitta jeans men dessa satt som en smäck! Det firade vi med sushi, sören vad gott det är! Men vi åkte faktiskt till Malmö för att se Willez och Perikles, det är ju Malmöfestivalen denna veckan. Willez började inte spela förän klockan 22.00 och Perikles vid 23.30 så gick runder lite och kollade, men fy vad man frös. Blåste gjorde det och kom lite små skurar då och då. KLockan blev snart tio och Willez började spela sen gick vi vidare till stora torg för Perikles. Helt galet! Folk stod på borden och dansade, helt vilda! Men gud vad bra dom är! Vi sjöng oss hesa kan jag meddela! Man får gåshud, bokstavligt talat.....haha
Klock började närma sig ett och det var dags att ta tåget hem, vilket kaos där va på stationen. Och värre var det på tåget. Men det var det fan värt!
Kom hem vid två tiden ungefär, och slängde mig på soffan och deckade där....
En helt underbar fredag iallafall! och görs helt klart om nästa år :D


 

Jag har precis ätit frulle och ligger nu och kollar tv, ska ta och packa lite sen drar jag hem till pappa och familjen till imorgon. Får se vad som händer under dagen, men jag återkommer om det. Ha en fortsatt bra Lördag mina vänner♥


Blev dessa underbara jeansen! 499 kr på Gina Tricot.


Mys med vildingen min

Gud vad mysigt jag har haft det ikväll! Lilleman kom vid närmre sex-tiden, var ute och busade lite på gräsmattan en stund sen gick vi vidare till lekplatsen och lekte. Som han skratta! ååå vad jag älskar denna lilla krabbat, han är så charmig och underbar så det finns inte! Får verkligen njuta av denna tiden nu när dom är såhär små, åren har ju en tedens att springa fort iväg....
Efter en timme ungefär gick vi hem och åt sen la vi oss på en filt på golvet och myste♥ satte på mina favoriter sedan jag var liten. Bananer i pyjamas och teletubbies! nostalgitripp där♥
Har tagit en del bilder ikväll:

 





Jädra syster man har som ska ta nappen!





Syster Linn och jag♥









Hyss på gång.....



Goosar ♥









Godingar från Gina Tricot

 




 


18 Augusti

Första dagen i skolan avklarad! Helt okej, fick skåpnyckeln, schemat, massa andra papper och lite material. Schemat är jag väl inte helt förtjust i... blir tufft det här. Bara bita igen!
Men vi lägger i den höga växlen direkt och kör på som vanligt imorgon, men byter ut dom första timmarna till värdegrundsprojekt.
Efter elva då vi sluta gick jag upp till morsans jobb en stund sen hem. Ska packa idrottsväskan och lite så till imorgon annars har jag väl inget annat planerat för dagen.
Slänger in en bild på dagens outfit:


Min favortkofta från Veromoda, Jeansklänning- H&M, brunt flätat skärp- Lindex, Ballerina Scorett.



Bulle i ugnen!

Jaha då var det Torsdagen den 18, dags att gå till skolan. Slutar 11 så det blir en kort dag, skönt!
Ställde klockan till vart över sex, gick upp och klädde på mig och körde på med lite smink.
Gjorde en macka med fullkornsbröd, ost, skinka, sallad och gurka och ett stort glas med nypressad apelsinjuice. Det där kallar jag frukost! Sattepå tv:n och slog över till nyhetsmorgon. Snackades stort om att Victoria och Daniel ska få barn. Är beräknat till någon gång i mars. Vi säger Grattis till dom :D
Nu ska jag fixa det sista sen ger jag mig iväg, ni får ha en underbar dag! kram♥

Träna-check!

Jaha då var andra träningen avslutad, ganska nöjd endå :) Men gud vad trött man blir, bara efter 1 och en halv serie börjar armen sin att värka haha
hmm vad har jag mer gjort idag.......fixat outfiten till imorgon. blir något så enkelt som en jeansklänning med ett flätat brunt skärp och blå ballerina till. Sen har jag lagat någon sorts korvgryta bara det att det när jag skulle krydda blev det fel hål på chilliburken och jisses vad starkt det blev! Några lite vatten gick åt kan jag meddela haha men det slank ner ;)
Även bakat en kladdkaka men den vet jag inte hur den smaka, var en pressent så. Annars har jag väl bara tagit det lugnt idag. Nu blir det Fotboll på kanal 3, Dinamo Zagreb- Malmö FF och såklart håller vi tummarna på att himmelsblått tar hem det ikväll, right? :D
Ha en fortsatt bra kväll! ♥ kram

Dags att sätta sig bakom skolbänken.................

Usch godmorgon! Idag var det en sådan morgon man aldrig ville vakna......Bara låg kvar och drog mig i sängen, låtsades sova man kanske somnade om....
ååå har sådan ångest över att börja imorgon, vill verkligen inte. Och det är inte för att man ska sätta sig bakom skolbänken igen det kommer man inte ifrån... men det här med att man ska göra bra ifrån sig hela tiden, göra sitt bästa och ja allt annat som händer. Hade bara önskat man kunde hoppa på gymnasiet med en gång! Allt är nytt och man har ett mål, läser om något man vill satsa på.
Jag får nog helt enkelt hitta någon sorts insperation, någon drivkraft till dessa två sista åren...Och ställa om hjärnan, det här ska gå! Jag ska gå ut högstadiet med toppbetyg! Och bara köra!
Nej nu ska jag ta och äta frukost, får bli en riktig maffig macka...jaaadå ;D
Jag återkommer!♥

Allsång på skansen

Girlsen var jätteduktga på att sjunga idag och efter en timme där gick jag hem. Plockade undan och satte i diskmaskinen, ni vet det där dagliga. Sen blev klockan åtta och sista Allsången satte igång. Men tyvärr Måns, kunde haft bättre artister där.. Björn Skifs och Loa Falkman? Inte helt underhållande fullt underhållande enligt mig ;)
Jag sitter nu och klickar runder på hemnet, kollar på hus och lägenheter. GUD vad jag längtar tills jag ska flytta hemifrån! Ha sitt eget, bestämma hur man ska ha det och designa. Och vet ni vad, nu börjar Bygglov och Willy Björkman han är däremot en av dom skönaste snubbarna jag vet och underhållande för den delen! Matte, han räcker det bara att titta på så är det underhållande hahah
Hoppas ni haft en bra dag, hörs imorgon! kram♥

Flitiga Lisa är igång!

Idag har jag varit flitiga Lisa! Satte mig på trappan och tyckte att jag hörde utemöblerna skrika, ge mig olja!!
Så jag har målat utemöblerna idag, som nya! Mycket grant! Sen är papperet till banken är hittat så var där innan idag och fixade ID-kort och bankkort... jajemen! Sen kom vi till det här att skriva namnteckningen.... inte min starka sida, dom skratta gott kan jag meddela! haha 
Men tur att det är fotot dom kollar på och inte namnteckningen men fotot är inte mycket att skryrta med det heller! :P haha Nej det här blir säkert kanon!
Nu ska jag ta och trycka i mig lite mat sen in i duschen, iväg vid 5 tiden och kolla när Linn och Emmy sjunger.
Ha det!♥

Godmorgon!

Godmorgon!

Vakna upp och kollar ut genom fönstret....blå himmel och strålande sol! Känns som det var ett tag sedan. Men gud vad glad man blir, tänk att man kan bli så glad och pigg över att solen skiner?
Idag har jag mycket energi, måste hitta på något annars kommer jag klättra på väggarna! haha
Men frukosten står på bordet, ännu mer energi..... undra hur denna dag kommer att sluta? ;)

Ha en kanon dag mina vänner♥


Kvällsrunda i lilla byn...

Klockan är 22.00 och jag ska snart ta och Krypa ner i sängen. Gick en runda innan ikväll upp mot City gross och passade på att svänga in om Moa en stund. Satt där och snackade och läste ELLE och Plaza tidningar. Kom nästan precis hem, slog på tv:n men stängde snabbt av den. Bara massa köttarfilmer. Känns inte helt genomtänkt att sitta och kolla på sånt nu, har redan svårt att somna så behöver inte ha mer skit i huvudet.....
Nä nu säger jag tack och hej för idag! Ni får sova så gott, natti natti♥


Bak!

Bestämde att jag skulle baka innan ju och det blev en egen kokosrulltårta! Fy hundan vad god den blev, speciellt en söndag som den här!
Och den va faktiskt så god så jag tänker dela med mig av receptet så ni också kan gör den, för det rekomenderar jag :D




VICKYS KOKOSRULLTÅRTA!
ugn:250 grader

3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk
3 dl riven kokos

Fyllning:

75 g smör eller margarin
1 1/2 dl florsocker
1 1/2 Marsánkräm


Vispa ägg och socker poröst.
Blanda mjöl, bakpulver och kokos. Vänd ner det i smeten. Tillsätt mjölken.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en braspanna.
Grädda mitt i ugnen ca 5 min. ( olika tider till olika ugnar)
Strö socker på kakans ovansida och vänd den sedan upp och ner på ett annat bakplåtspapper. Dra bort pappret som kakan gräddats på. Och låt den kallna.
Rör matfett och florsocker poröst.
Klickan i marsánkrämen, lite i taget.
Bred fyllningen på kakan och rulla ihop dn. Låt kokosrullen stå i kylskåpet en stund innan du skär upp den.

Lycka till!










Måndag

Hade jättesvårt att somna igår, hade hur mycket som helst som bara snurrade runder. Känndes som att allt som hänt under detta flera år bara ploppade upp i huvudet och ville inte försvinna! Och själv ville jag bara sova men kunde inte. Jobbigt läge!
Så sov ganska länge idag.....
Gick upp och åt frukost, tittade lite tv och nu har jag suttit i nästan tv timmar och ordnat med alla bilder på datorn och rensat.
Funderade på att åka in till Lund en sväng, sista dagen på sommarkortet idag ju. Men vädret känns inte så himla inbjudande. Tror bestämt att jag ska baka lite istället....Så får det bli!


Söndagsmys

Josefin kom innan ikväll så vi har suttit och snackat, titta lite tv och så. Alltid lika mysigt♥
Och jag ska nu ta och dejta kudden. Min nybäddade säng väntar! Hoppas ni haft en toppen söndag! Godnatt, och sov så gott när ni ska göra det♥ kram♥

En bild på oss ifrån fredags!

 


Städa- Check!

Rummet mitt glänser nu och gott luktar det också. Nybäddad säng, längtar tills kolckan slår närmre elva då jag ska krypa ner och drömma....
Dax att vända tillbaka på dygnet nu, inga sena nätter eller sova till middag. Back to hell on Thursday! jajamen.
Ska bli ganska skönt endå, komma in i dom vanliga rutinerna igen :) Men längtar kan jag ju inte säga att jag gör :)
Nu blir det soffa, maten står i ungnen och ikväll blir det tv-tittande :)

11 timmars sömn♥

11 timmars sömn inatt satt helt underbart! Var totalt slut igår! men nu ska jag ta och äta frulle så man får lite energi. Sen ska jag ta tag i skurmoppen och damsugaren och städa lite.
Jag återkommer! Ha en fin dag♥


Grillkväll

Precis kommit hem efter en mysig grillkväll på taket hos grannen♥ God mat och mysigt sällskap! Nu väntar sängen för mig, äntligen...............♥ Godnatt kära vänner.


Kräftskiva!

Här sitter en sleden tjej som precis kommit hem från marknaden. köpte ett ursnyggt mörkbrunt armband. Jag och Louise sitter och kollar på bilder från gårdagens galaj! En helt galet bra kväll!
Josefin kom vid 6 tiden vi åt tillsammans med morbro och Yvonne här hemma sen möte vi upp alla på torget, jättekul! och tro det eller ej men jag dansa minsann!¨
Vid lite över elva slutade orkestern spela och vi drog hem till mig på efterfest! sjöng så det stod hett till, musiken spelade högt i högtalarna och fönsterna stod fullt öppna. Undrar vad grannarna tycker om oss nu.... ;-)
Runt fyra gick de sista hem och Josefin och jag somnade pladask med kläder och allt på! En riktigt lyckad festnatt!
Hoppas ni hade en lika bra Fredag som mig! :D kram

 





Outfit....

Så då kan jag pricka av apoteket och konsum på min lista. Banken får vänta, hittar inte mitt papper. Anar att det ligger i någon av alla flyttlådor......
Nu ska jag kila ner och ta bort mitt skrikgröna nagellack, och det klarröda ska på!
Slänger in en bild på min outfit. Dock en väldigt väldigt dålig bild men det får ni leva med :)

Ser att speglen behöver putsas!! haha


Underbar låt♥



Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!

Jag säger bara herregud vad det har kommit tåg inatt! Hade jättesvårt att somna och när jag väl höll på att göra det, tror ni inte att där kommer världens gudståg! Det skakade riktigt i hela rummet och lät som 1000 motorcyklar! Höll på att bli knäpp!
Någon som var knäpp var snubben i filmen "Jiddra inte med Zohan" En actionkomedi som var helsjuk! haha 
Men jag har precis kommit ur duschen och ska snart äta frulle. Solen sticker fram då och då och vi kan bara hoppas att det spricker upp till ikväll! Tänkte gå upp till marknaden senare och se om där är något kul, ska till apoteket och banken också.
Men vi hörs senare, ha det så bra sålänge! :D kram




Och maten igår blev supergod, synd bara att såsen blev så tjock.

Äta bör man annars dör man!

Ajdå, vädret ser inte lovande ut imorgon! Vi får hålla tummarna att det är fint på kvällen då kräftskivan äger rum :D Jag står just nu och lagar mat, blir potatis och oxfilégryta. Expremiterade och hällde i lite vin, blir nog supergott! Wi will see....
En äppelkaka står också snart i ugnen och sprider ljuvlig doft i mitt lilla hus♥
Jag återkommer!

Chilldag♥

Godmorgon♥ Regn coh rusk utanför fönsterna, själv är jag supertrött och knät mitt är svullet och värker! Idag får det nog bli en sådan dag där man kryper under täcket, tittar på tv, läser lite tidningar och tycker synd om sig själv♥ Känns ganska passande idag......

Vad ska ni kära läsare hitta på? :D Tell me!

Nu ska jag kila ner och äta frulle! "See you later alligator" ;-)


Onsdag!

Hejsan! precis kommit hem efter träningen. Gick bra första serien sen bara dök det ner....Men väldigt nöjd för att vara den första träningen :)
Idag har jag bara varit hemma och myst med Josefin, kollat bilder från spanien när hon var där. Sen greppa hon tag i saxen och klippte mig. Mitt huvud känns några kilo lättare haha klippte upp det lite sen blev det en taggad lugg. Jättenöjd!
Till kvällsmat blev det köttfärslimpa och rostade rotfrukter med sås. Muumsigt värre!
Och vet ni vad som gick på tv4 innan idag! Grease! Älskar den filmen asså, så himla härlig. Precis som Mamma Mia!
Nu ska jag ta och Klicka in mig på H&M och checka läget :) Ha en fortsatt bra kväll mina vänner! kram♥


Första träningen!

Hejsan hoppsan! Allt bra med er? Här är det kanon :)
Idag är det den Onsdagen den 10 Augusti och det innebär att si sådär vid sju tiden så drar premiärträningen igång för Team Frosta! Alltså mitt bowlinglag. Har ju inte så höga förväntingar hur det ska gå ikväll kan jag meddela....
Men strax sticker jag till Josefin, vi ska mysa hela dagen♥ Höst utanför fönsterna ju!

Ni får ha en toppendag! kram♥


Tisdagkväll

Var och handla mat innan på Konsum, ikväll blev det korv och potatis. Mycket enkelt!
Sen skulle syrran iväg och rida så när hon blev hämtad passade jag på att kidnappa lillebror min♥ Mycket bättre att busa med syrran ju än att sitta i ett ridhus och kolla ;-) Så vi har byggt torn och rivit torn eller om jag ska prata klarspråk så var det jag som byggde och han som rev... och så gångar vi detta 100 gånger hahah
 
Sen har jag målat hans naglar riktigt limegröna :P Mycket snyggt! Vi kan ju har förutsatta meningar om det här med att måla naglarna på killar men i detta fallet var det ganska charmigt! Och nöjd var han! ;D haha
Slänger in en bild nu på min nya snygga plånbok :)

Bilden gör inte riktigt den till rättvisa...


Slänger in en bild också på min outfit idag, har inte haft så mycket kläder på mig på länge...


Lägg märke till min fina rosa dörr haha som inte är så rosa länge till ;-)


Mys i Lund

Oj vad jag har varit dålig på att blogga dessa dagar men har inte haft tid tyvärr. Matilda sov hos mig inatt och tidigt i morse åkte vi till Lund, fikade och gick runder. Så har precis kommit hem och vet ni vad som låg på bordet! Min nya plånbok som jag köpte på tradera! Äntligen! Den var inte riktigt så som jag hade tänkt mig men väldigt snygg :D
Kan lägga in i bild på den senare:)
Och detta tråkiga regniga väder idag kan vi ju ta och diskutera! Är sommarn slut? Känns lite som att det börjar luta sig mot Höst.....tyvärr! Det enda positiva med hösten är alla kläder haha
Men jag hoppas att allt är bra med er, och ni får ha en fortsatt bra dag! kram


H&M favoriter!



Några favoriter från H&M som får mer än gärna flytta in i min garderob!

 


8 Augusti

Precis kommit hem från Matilda. Liv på min kära gata i allafall. Gatan grävs upp och massa arbetare där ute. Fick en liten chock när jag kom hem, inte bara av lukten utan hur det såg ut!
Och när jag tar och vrider om nycklen i dörrlåset så blir jag så jädra kissnödig... tror ni inte att där kommer en kille och säger: hej, vil du vara snäll och inte andvända toaletten. Jag kommer in och säger till när det är klart. Haha tack för den! Just det jag behövde i den situationen!
Var tvungen att berätta det, kanske inte den nödviktigaste och íntressanta informationen ni fick men endå! ;-)
Har haft det super bra hos Matilda, idag har jag bara gosat med lilla söta Agnes♥ Hur mysigt som helst!
Nu ska jag slänga mig i soffan och glo tv :) Höres senare! kram

Hemma hos Matilda

Klockan närmar sig 22.00 och jag är proppmätt! Till middag blev det någon god röra, kyckling i pitabröd. Sen tårta efter det och nu godis! Jag kommer spricka snart! haha
Sen har jag gosat lite bebis, det finns inget mysigare! Dessa små söta varelser som luktar så himla gott♥ 
jag har också varit som ett litet barn på ikväll. Suttit och spelat Mario på wii med Lilla Sebastian. Jag själv tycker att det gick bra och är ganska stolt över vad jag leverera. Medans Sebbe tyckte att det inte gick något vidare... haha
Han är för rolig den pojken! :D
Nu ska jag ta och och titta lite tv med Matilda, se om där är någon bra film som går♥ kram på er!

Precis kommit ut från tåbelund, väntade i ...

Precis kommit ut från Tåbelund, väntade i nästan två timmar. Mitt tålamod sjönk ganska bra! Haha läkaren kollade på mitt knä, fick inte precis reda på vad det var men får inte anstränga det och måste ta det lugnt och inte gå i trappor. Inte så lätt! Nu ska jag ta och äta lite på Macke Donkan sen drar jag till Matilda. Fy vad mysigt vi ska ha det!<3


Godmorgon i regnet!

Godmorgon klockan är kvart över nio, jag tittar ut genom fönstret och det spöregnar! Kul, ska snart ut till dammen och se om vi har fått något i våra fina blåa burar. Blir på med de stora regnkläderna minsann!
Företsen har ni sovit gott inatt? Hörde att det åskat duktigt, jag har in hört ett smack! Var djupt inne i minna drömmar kan jag tänka mig......
Nu ska jag ta och stoppa i mig lite frukost sen drar jag ut i regnet :)
Ha en fin dag kram♥


Dagens ctat: "vissa saker berör ens hjärta så djupt att man får känslan av att livet har en mening"


Kräftpremiär!

Idag är det den 6 Augusti, helt sjukt vad tiden går fort! Men från och med denna dag får vi börjar fiska kräftor. Och det är just det vi ska göra ikväll sen blir det fin fin middag hos kära farmor och farfar, ett tag sedan man träffa dom♥ Kommer bli en mysig kväll!
Ni undrar kanske hur det gick med den hära vägbeskrivningen.... vi kom fram! Guysen åkte tyvärr ut ur cupen, men denna matchen var det domarens fel! Jag är inte så bra på det här med fotboll men denna domaren var ett snäpp värre. Hon var rent ute och cyklade vill jag meddela! haha
Men hoppas ni får en fortsatt bra lördag! kram♥


Fotbollsmatch som gäller denna lördag!

Men hallå hallå! pigga och glada? :)
Här sitter jag med min kära sallad och käkar, precis kommit ur duschen och ska snart ta kurs mot vankiva! Fotbollsmatch som gäller idag, dock ska inte jag spela. Kan bli dramatiskt..... Men lille Alex ska spela minsann. Det är då min pappas sambos son, lite allmän information där.
Det som ska bli intressant med denna färd är att jag ska sköta vägbeskrivningen, jag lovar att detta kan sluta hur som helst! Eller så bra så vi kommer fram där vi hade tänkt. Eller kommer vi någon helt annan stans!
Vad är era planer för dagen? :D
Jag önskar er en riktigt bra lördag kära läsare!♥ kram

Dagen citat: I världen är du bara någon. Men för någon, är du hela världen♥


Myskväll och bus♥

Ååå vilken mysig kväll det har varit! ♥ Åkte iväg och handlade mat sen hem och laga till detta, blev något sorts marinerat kött med ungstekta klyftpotatisar, salladslök och morötter. Och där till blev det en smarrig sallad och mangosås och beeasås. Sören vad gott det var!
Och myst med lilleman hela kvällen, han har varit riktigt systersjuk! Suttit i mitt knä nästan hela tiden, hjälpte mig att hacka sallad, skulle dricka från samma glas, något annat skulle han inte ha. Och äta från samma tallrik skulle han också! hahah
Mitt lilla hjärta!
Men när jag är här då är det mina regler som gäller och det är bus, bus och bus. Till och med tillåtet att sitta på bordet hmmm har han inte världens bästa syster ;)
Lime har somnat och jag sitter och kollar på tv, en riktigt lugn och mysig fredagskväll♥ ska snart krypa ner i min nybäddade säng, helt slut..Hoppas ni haft eller har en underbar fredagskväll!♥kram!



Middagen ikväll....

Sådant som man bara får göra när syrran är hemma.....


Kan bli ganska kladdigt när man sitter och äter med denna lilla pojk men melon skulle vi ha!


Klar för avfärd...

Klockan är fyra och jag är packad och klar, åker om någon timme. Längtar efter Lilleman, min goding! Har passat på och fixat lite här på bloggen också, vad tycks? :) Lite trevligare och fräschare måste jag påstå.
Hittade en kanonsida med fina designer.
Vi hörs senare ikväll♥kram



LillemanLime♥

 


Denna drakdräkten eller pyjamasen fick han av mig i julas, visst är den söt!


Min lilla guldklimp!


Världens skönaste video!


Mysdag♥

This girl is sooo tired!! Inget strandväder heller, så blir en riktig slappedag. Film, myskläder, gottis och massa mys♥
Åker till min kära familj på landet idag, stannar där över helgen. Och då blir det mys på hög nivå! Träffa lille huliganen♥ Ha det så bra sålänge!♥ Take care....

 


Danne stråhed

Klockan är snart tolv och jag har precis kommit hem. Var ju som sagt och kollade på Danne Stråhed, han är duktig men långt långt ifrån Perikles! ;)
Träffade underbart folk, hade supertrevligt! Gick till våra förra grannar och hälsade på, alltid lika kul att träffa dom :) Men fy som det ser ut nu där vi bodde innan, helt uppvuxet! saknar det lilla charmiga radhuset mycket mycket!
Menn nu ska jag gå och nanna, sitter snart upp och sover♥ kram och godnatt!


Outfit: Blus-Ullared, shorts- avklippta gamla jeans, Kavaj- H&M, Skor- Din sko




Bild på gänget och Danne haha
Tänkte fråga om han ville komma hem på en kopp kaffe men tyckte bilden räckte för idag ;)

 


Nagelfix

Så nu är naglarna klara:
Jag bara älskar det röda nagelacket! så sommrigt :)


 


fixing

Somnade på gräsmattan innan, så nu sitter jag och målar naglarna. Blir klarrött ikväll! :D Musiken spelar i hägtalarna och börjar nu tagga för kvällen! ;-)


Jaa hallå!

Ja hallå mina vänner! Allt bra med er? :)
Här är det kanon! vaknade vid halv åtta ungefär, hoppade in i duschen och nu sitter jag här, ren och fräsch. Har kommit till det vanliga problemet, frågan är....Vad ska man äta till frukost? hmm återstår att se.
Planerna för idag kan vi ta med en gång. Josefin kommer lite senare idag sen drar vi vidare till Berggrenska gården si sådär vid halv sju. För då Kommer Danne stråhed och skakar liv i byn.....Jaaddå! Inget vi Höörsbor missar! :D
Ni får ha en riktigt underbar dag mina vänner!♥

Outfiten idag:

Vitt linne- Gina Tricot, Svart shortsdress- Topshop

zZZZzzzzZZz

Har gått runder i mina blå&vit randiga pyjamsbyxor och mys tröja, sjungit för glatta livet till Danne stråhed, Elisas, Willez, Donnez  trilla inte av stolen nu det blir bättre....Perikles! hahah Och ni kan vara lugna jag har lyssnat på lite ny musik också ;-) haha
Haft en riktig softkväll, sett ut somen tomte, låtit som en operasångerska med en sparris i halsen och lite sådär i målbrottet, fönsterna har varit öppna och grannarna har säkert hört. Men det bjuder jag så gärna på idag!
Fixat outfiten till imorgonkväll då Danne stråhed gästar i Lilla Höör och skakar liv i vår kära lilla by! Det vill man inte missa!
Nu ska jag krypa ner i den saken som vi tillbringar halva våra liv i......SÄNGEN!
Godnatt mina vänner, sleep tight♥

3 Augusti!

klockan är 18.00 och jag har precis prickat av det sista som skulle göras idag, diska, dammsuga och plocka undan. Behövs göras det med, fast det är så fin väder!
Josefin har varit här en stund, alltid lika kul! Har fixat stödskydd till knät också.
Även suttit och kollat när hela kära trädgården förvandlats till en stor, jag vet inte vad! men alltid underhållande att se andra arbeta! ;) Så himla kul att se alla som stannar och tittar, vissa till och med kliver ur bilen för att se haha stod och skratta för mig själv i köksfönstret. Men jag vill ju inte påstå att det ser vackert ut!









Beställde hem en katalog för STS språkresor för några dagar sedan. Fick ett samtal från dom nu ikväll,  funderar starkt på att åka till Malta nästa sommar.
Är det fler som är sugna? :)
http://www.sts.se/sweden/ls/start/ Här är en länk till deras hemsida, om ni vill läsa mer om detta! :)
Men nu ska jag hoppa i duschen, har inte haft något vatten på hela dagen! Hörs senare, kram

Åldras fort....

Halojsan i tårtan!
Hur är det med er ida? Med mig är det fint fin! Kom tre män vid halv åtta och började gräva upp hela vår gräsmatta på framsidan och det verkar som dom får fortsätta ut till gatan. Dessa avlopp och rör asså! Kan meddela attt ibland kommer det såna dofter utan dess like!
Men har precis ätit frulle och ska snart dra iväg för att köpa en stödlinda till mitt knä, att det inte kan bli bättre snart. Stackars vänner som får gå med en 90 åring, och när rulltrapporna är i sönder och man får ta trappor kan jag lova att det ser inte klokt ut när man ska ta sig upp eller ner hahah
Men vi hörs senare, jag slänger in en bild på dagens Outfit! :D

 

Linne- gina Tricot, Shorts- avklippta gamla jeans

 

Njut av vädret mina vänner!♥


Åhus för stek och mys!♥

Då var man hemma igen efter en helt galet bra dag i Åhus med Josefin och Frida!♥ Morgonen började väl sådär....
Trodde jag hade försovit mig, så flög upp ur sängen, men tåget gick inte förän om 1.5 timme. Hade ingen frukost hemma så fick gå till konsum, men han inte hem och äta. Väl framme vid stationen och tåget anlände kommer jag på att sommarkortet ligger på köksbordet....... så vi fick gå hem igen...hahah
Men när vi väl kom fram till Åhus slängde vi oss snabbt på stranden och stekte, helt underbart skönt! Solen tog idag kan jag meddela, bränner i hela annsiktet fortfarande.
Sen blev det middag på Martin&Martins, åt supergod räksallad med ice tea. Hon i kassan sa, ska bara komma på hur man gör denna ice tean, vet ni hur man gör?  Vill ni ha is? Eller det kankse man har i sådant här hahahah så söt tjej!
Men nu sitter jag här, bränhet och röd i annsiktet. Helt insmord i massa gojja... mysigt! Perikles spelar i högtalarna och jag ska snart krypa ner och sova ♥ Kunde inte ha varit en bättre dag! ♥


 





En av dom godaste salladerna jag smakat!



 Hoppas ni också haft en döhärlig dag idag och njutit av det fina vädret!


Stranden!

Godmorgon! Solen skiner, graderna stiger, jag har duschat och packat, ska nu dra till affären. Sen tar jag och Josefin tåg och buss til Åhus!♥ Ska steka så det blir hett bakom öronen! ;-)
 Hoppas ni får en underbar dag! kram vicky♥




Outfiten idag: Blommig sommarklänning från VILA....


1 Augusti minsann!!

Hejsan hoppsan! :D  Det är den 1 Augusi idag, tänk första Augusti! Tiden går så fort! Snart går man in i den vanliga vardagen, de vanliga rutinerna.....men ska bli rätt skönt  endå tycker jag. Nej vi får ta och njuta ordentligt nu av sommaren som är kvar....
Från det ena till det andra så har jag varit riktigt flitig denna morgon måste jag säga. Gick upp och gjorde pastasallad, sen fick jag besök av en i släkten som lämna, äpple, morötter, potatis, blommor, sockerärtor och massa andra saker. Fick persilja också som jag har gjort vid och lagt i frysen. Får nog göra äpplepaj sen för det var inte lite äpple vi fick!
Planerna för dagen är att vi ska åka iväg någonstans men jag vet absolut inte var.....får se vad vi hamnar men bikinin är på för säkerhets skull! ;-)
Outfiten idag är mycket mycket enkel!


Kofta-ullared, Linne-Lindex, Shorts-Lindex



RSS 2.0