vickyandreasson

30 Januari 2012

Såja tänkte bara kika in och säga hej till er.
Jag hoppas allt är bra, här är det fint iallafall. Stressad som sjutton, har en jädra massa som ska fixas till imorgon.
Tur att man är en sån business woman! Precis varit på banken och tagit ut pengar och handlat det sista. Ska sätta mig ner och plugga någon timme nu sen städa och laga mat. Sen blir det ännu mer plugg, prov på tisdag och jag fattar nada....hmm wish me luck!
Äsch jag klara allt! Intalar man sig det och bestämmer sig så går det galant!
Ni får ha en fortsatt bra kväll, så höres vi♥ kram


Denna "braiga" helg börjar lida mot sitt slut...

Tjenar mitt bena små smurfar i vinterkylan!
Det har verkligen varit svinkalt de senaste dagarna, kinderna har varit rosiga och man har verkligen fått användning av allt stickat och varmt i garderoben. Mycket tända ljus, mys under filtar och varm chokladmjölk. Snö på marken och minusgrader, solen har tittat fram ibland. Detta kallar jag vinter!

Denna helg börjar nu lida mot sitt slut och den har inte kunnat bli bättre och mysigare. Den startade hemma hos Erica med Tacos, film, godis, skratt och prat.
Min kära väckarklocka väckte oss kvart i sju på lördagsmorgonen. Och den väckningen hette duga! På sju röda sekunder satt vi upp kan jag meddela, efter ett toabesök somnade vi snabbt om och sov till klockan nio.
Tassade upp i våra fina pyjamaser och åt en god frukost och njöt av morgonen.
När jag kom hem satte jag och min kära mamma igång och bakade bullar. Kanel och hasselnötsmassa blev fylningarna i dessa skapelser. Doften i vårat lilla hus var gudomlig!
Vi avslutade sedan kvällen med en promenad, kändes som ett bra beslut efter ett antal bullar och glas med mjölk som åkt ner under dagen.

Imorse ringde klockan prick 9.00. En tur in i duschen var helt rätt då och en nybakt fralla från konsum var snart slukad. 12.50 befann sig jag och min lilla familj på Lucky. Det var dags för match mot Tollarp. 
Med grymt härliga peppande supportare och spelare så vann vi matchen. 
Jag började med en serie på 139 och därefter en på 159, kunde gått bättre. Laddade om och avslutade med 204, 215. Det hela blev ett personligt rekord på 714. Jag är galet nöjd!
Annars idag har jag bara pluggat och tagit det lugnt.

Imorgon är det en ny vecka med massa grejer som står på planeringen. Ni kan räkna med en grym bloggning dom kommande 7 dagarna!

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig!
Dröm så sött inatt så hörs vi imorgon. Puss och kram♥











Jag bjuder på denna bild ikväll helt enkelt...

Godeftermiddag snyggingar! Hoppas allt är...

Godeftermiddag snyggingar! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det fint. Precis plockat undan lite här hemma, märks att det bor 4 tjejer i detta hus. Var av 2 som inte vet vad "plocka undan efter sig" betyder. Kläder, smink, hårtänger, bestick osv överallt...haha tur man är så duktig själv på att plocka undan alltid höhöhö Jag ska iallafall ställa mig och göra pannkakor till familjen min. Det är onsdag idag och det betyder träning + att det är klubbmöte så blir en lång kväll ikväll. Ni får ha det bäst! Kram


Oj vad tiden gick fort ikväll! Precis titt...

imag1400 (MMS)

Oj vad tiden gick fort ikväll! Precis tittat på reprisen av så ska det låta. Är så sjukt imponerad på Jessica Andersson som deltog för åttonde gången och har aldrig blivit besegrad. Hennes röst ger mig gåshud, så himla underbar! Jag har precis krypit ner i sängen min för att få lite sömn. Tänt doftljus för mysfaktorns skull. Jag är ny duschad, håret är flätat, kroppen är insomord, jag är fräsch. Bättre sätt kan man inte avsluta denna dagen på. Godnatt mina vänner! Sov så sött <3


Måndag!

Hejsan hoppsan!
Idag är det Måndag, ny vecka nya möjligheter! Det är nog det bästa, varje måndag sätter jag mig och planerar veckan, skriver i almanackan med tider och vad jag ska hinna med varje dag. Dels för att jag ska ha tid över till annat och sen att jag är lite tankspridd och brukar glömma vissa saker haha
Finns lösningar till allt!
Imorse blev jag väckt vid halv sju då familjen trodde jag hade försovit mig. Brukar alltid vara jag som är uppe först, väcker alla osv men inte idag. Nej för idag är jag ledig, lite skadeglädje hade jag imorse måste jag säga...haha
Gick upp vid nio, åt en riktigt god frukost sen har jag bara städat och hållt på. Ovanvåningen är klar, rummet mitt luktar fräscht istället för instängt och fisigt. Väggarna är torkade (vita väggar har ju en tendens till att bli lite skitiga), sängen är nybäddad, och nu skiner inte bara solen utan även rummet. Nöjd tjej!

I dagsläget ser det lite ut som ett sjukhusrum, ingen mysfaktor alls. Lite möbler och textiler ska inhandlas, tavlor ska upp och även något citat.







Ja och som ni ser behöver jag skaffa mig lite förvaring, kläderna ligger lite överallt i huset och är nerpackade i väskor. Och tro mig såhär vikta och upphängda är dom inte om 24 timmar....haha
Problemet då är att det är sneväggar, och gör att möbleringen blir svårare. Men någon låg byrå skulle nog kunna funka. Tips och Idéer är välkomna!


Mys med familjen och en födelsedagsgris att gratta

Haft en jättemysig kväll med familjen!
Vi började med match i bowling, tyvärr kunde inte alla spela då en brytit lillfingret och en är i klippan. Men dock var det stort allvar i det hela, om vi säger såhär. Det var på liv eller död!
Och min far till gammal bowlingspelare vann faktiskt, trodde jag inte. Då jag är en grymt dålig förlorare så glömmer jag inte detta i första taget. Blir en andra match inom kort och då med alla familjemedlemmar.
Vi avslutade allt på Höörs Pizzeria, år och dar sedan man åt där. Servicen var helt klart bäst!
Jag ska nu ta och packa upp alla mina grejer osv sen blir det soffläge. Jag tror bestämt att en glass av smaken Mars ligger och väntar på mig i frysen. Helt sjukt vad jag har ätit onyttigt den sista tiden. Får bli skärpning på detta Vicky!

Och det är inte vilken dag som helst idag för min älskade pingla kajsa fyller år! åååå älskade vän, du är en sån grymt härlig tjej som får en på världens bästa humör hur lätt som helst! Räcker att du ler bara. Du har en speciell gåva ska du veta!
Hoppas du haft en helt perfekt födelsedag! kramis♥


Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!

vaknade runt nio, gjorde mig en knäcke macka med keso och tomat, värmde lite choklad och gosade ner mig i soffan med madicken på tv. Här är så tyst i huset att jag skulle kunna höra en knappnål falla. Snöflingor faller utanför fönstret och lägger sig som ett täcke över tak och mark.
En adventsljusstake står kvar i fönstret och några enstaka tomtar är uppe, jag känner mer julkänsla nu än vad jag gjorde för lite mer än en månad sedan då det verkligen var jul.
Vi är nu inne på slutet av den första månaden på 2012, det har varit en bra månad och den kommer sluta så mycket bättre. Inte mindre än med min födelsedag.

Igår som ni märkte hann jag inte blogga, allt gick i ett. 12.15 satte jag mig i bilen med kurs mot Kristianstad för att tävla. Det var kallt ute och himeln var full av moln, det kändes som höst. Jag slumrade till en stund för att få lite extra energi till matchen. Det funka och jag gick in med en första serie på 215, sen gick det upp och ner och mitt resultat på fyra serier blev 648.
Ute hade det slagit över till en annan årstid på bara någon timme, vinter! snön vräkte ner och vägen hem gick sakta. Vägarna var fulla av snö, allt var vitt och vackert. Plogbilarna körde på vägarna för första gången på året. På radion meddelade dom om olycker, snökaoset var igång. Men bara för ett antal timmar....
Jag avslutade gårdagen med att fira kusin vitamin som fyllde 10 år. Presenter, smörgåstårta, och gottebord och såklart det viktigaste. Födelsedagstårtan med ljusen. En mycket trevlig kväll.

Allt är betydligt lugnare ute nu, solen skiner och jag ska dra på mig varmare kläder och ta med hunden ut en sväng och njuta. Ni får ha en bra dag, så hörs vi♥



Såhär glad blir man när syrran kommer!





Igår hade jag på mig jeans & kavaj från H&M & skjorta från Bik Bok med märket Westhill Redbird.


Blev köttfärsbiffar ikväll istället, gott ...

Blev köttfärsbiffar ikväll istället, gott det också. Inget slår farmors mat, går inte att sätta ord på hur det smakar. Det är bara så att det är magiskt gott. Jag har nu slängt mig i soffan med Emil vid min sida. The voice sköter underhållningen. Får se om det går hem hos mig, känns som en stark blandning mellan True Talent och Idol.......


Fredag- TJOOHO!

ÄNTLIGEN FREDAG MINA VÄNNER!!!!!
Hur härligt är inte det? Och det blir långhelg för mig då jag är ledig på måndag också. Tycker denna fjompan om!

Hmm vad har jag gjort idag då, jo gått i skolan som vanligt, klarat ett plinthopp, det var verkligen i believe i can fly!haha Mitt leende var nog lika stort som att jag skulle ha proppat in en handboll i munen eller något. Ser ni det framför er? haha
Jag har halkat till i duschen och slagit i lilltån min. Ja det har sett ut som det brukar på fredagar. Lite utflippat sådär.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Pussa och krama på lillebroren min, ha en riktig myskväll. Frågan är vad det blir för gott till middag.....sugen på en riktig mör och lite råsa köttbit med en riktig god sallad. Soltorkade tomater, majs, fetaost, gurka mm
Hur ska ni spendera denna fredagkväll? Vad ni än ska göra så får ni ha det bäst!♥ kram









Mina nya gosesockar, hänger helt klart med i resväskan till Branäs!♥





Torsadg 19 januari

Hejsan hoppsan rumpetoffsa! Allt bra med er denna torsdag?
Här är det kanon, ska snart äta den helsvenska maträtten- hemlagade köttbullar med potatis, brunsås och lingon. Smaksens!
Har inga kommentarer om denna dag för övrigt mer än att den har varit allmänt rörig. Debatten, ja den gick som den gick Hahahnah körde fast, blackout. Sjunka genom jorden känndes som enda utvägen då.
Imorgon är det FREDAG!!! LOVE IT! inga planer för denna underbara dag än, får se vad som dyker upp.
Igår kom iallafall ett paket från H&M med mina nya träningsbyxor och gose strumpor. Glad tjej!
Lite plugg och gymnasieinformation står på schemat nu. Vi hörs snyggingar!

Outfiten idag: Byxor från Gina Tricot, Skjorta Vero Moda, Kofta H&M.




Nu ska jag hugga in på denna maffiga smörg...

imag1369 (MMS)

Nu ska jag hugga in på denna maffiga smörgåstårta hos kära Therese! Sen blir det träning vid sju, hörs sen!


Tisdag 17 Januari

Måndag TISDAG onsdag torsdag, fredag lördag söndag.......

Slutade tidigt idag, tackar vi schemat för! Legat i soffan nu lite, titta på Äntligen Hemma och käkat. Ska snart sätta hjärnan i böckerna och plugga. Engelska, Spanska, Religon....skjut mig. Dock ska jag och Klara ha en debatt på Torsdag som jag ska förbreda mig lite för. Kött är temat, jag är för, Klara mot, hon är då vegeterian så ska bli intressant detta. Vi lär ju ha galet olika åsikter.
Annars har det varit en riktigt chill dag och tiden har gått relativt fort, och det gillas av denna tjej.

Idag har jag på mig jeans från H&M, skjorta från Vero Moda, stickat från Gina Tricot.






OCH!!! Glöm nu inte att bänka er framför tv:n ikväll 20.10 och stötta våra killar i handbollen mot Tjeckien.

Haajj o ivajj!

En dag närmre fredag!

Då börjar denna Måndagen lida mot sitt slut....det har varit en dryg dag och tiden går långsamt långsamt..
Fick för lite sömn inatt och det har märkts idag, hjärnan har varit på semester. Har varit helt övertrött, bara skrattat och skrattat för ingeting, lite senil måste jag också säga.
Gick ganska fort hem vid tre tiden men då jag precis kommit innan för dörren så kommer jag på, visst fasen mobilen är kvar i skåpet....så tillbaka igen, men då på cykel. Lite motion har ingen skadats av!
Jag sitter nu med min jädra engelska som är helt omöjlig, den av någon skulle kunna ta snabbaste flyg till hawaii och stanna där för gott, punkt!
Annars har det nog inte hänt så mycket kul idag. Ny dag imorgon och en dag närmre fredag. Tjoohoo :)
Hoppas iallafall ni haft en det bra denna måndag, kram på er! ♥




Kränge!


Min lilla busunge♥


Söndag 15 januari

Gokväll!
Ca 5 minuter sedan Sverige spelade oavgjort mot Makedonien i handbollen, 26-26. Ruggigt spännande sista minuten! Sverige Tjeckien på Tisdag, håll tummarna.
Dagen har spenderats på Lucky Bowl då jag spelade med b-laget vid lite över tolv, vann gjorde vi och jag är ganska nöjd med mitt spel faktiskt. De två första serierna vet jag inte vad jag höll på med, för brottom och ville förmycket skulle jag kunna tro. De två sista slutade 186, 169. 638 på 4.
14.20 var det dags för lillsyrran att spela, slår 212 i andra serien och där med satte hon sitt rekord. Jag får nog skärpa mig......

Kom hem gjorde jag vid halv fem tiden, slängde mig i soffan några minuter sen gick jag och morsan in till grannen en stund. Fikade lite och pratade, mysigt♥ Sen har jag inte gjort så mycket mer denna söndag. Försöker mig på engelskan som jag fasar för, lite hypnos kanske skulle kunna hjälpa?...

Jag sa igår att jag skulle tipsa om min favorit bakbok, så here you go!

A piece of cake av Laila Lindholm. One more slice står även i bokhyllan hos far min.
A Piece of Cake är en bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd. Söta bakverk som chocolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kola- och pekannötspaj varvas med klassiker som mormors goda kardemummaskorpor och nio olika smaksättningar till en vanlig sockerkaka. Briocher, fougasse från Provence, surdegsbaguette och nio sorters scones varvas med hurtbullar, danskt rågbröd, Leilas goda lingonlimpa och turbosnabb filmjölkslimpa. Dessutom finns tips på hur man bakar utan ugn.


Dessa chocolate cupcakes eller raspberry cupcakes går alltid hem och har bakats många gånger i mitt hus.



Kladdkaksmuffinsen är inte att leka med heller.



Gjorde rulltårta igår från detta recept med fyllning av nutella och banan, godis! Gick hem hos Linn och Emmy kan jag lova.







Dessa recept och fler hittar ni på recept.nu.


Hejsan kära läsare! Jag är nu duschad, fix...

imag1351 (MMS)

Hejsan kära läsare! Jag är nu duschad, fixad och påklädd (såklart). Laddar nu för match kl 12.20 med b-laget. Lär inte vara klar här på lucky förän över fyra så vi hörs då :) kram


Tar det lugnt denna kväll, blivit tok förk...

Tar det lugnt denna kväll, blivit tok förkyld. Stopp i kanalerna och ett ständigt tryck. Mög! Match imorgon. Sitter i alla fall nu i soffan hos Moa, en kopp med redigt kaffe med vanilj sirap och Gladiatorerna som underhållning. Saglar vilka kroppar, muummma! Kommer med lite baktips och bilder, mm imorgon. Ha en fortsatt bra lördag mina vänner! Kram


Bra start!

Godmorgon!
Eller godmorgon godmorgon vaknade för några timmar sedan men frukosten har precis ätits. Nybakta bullar, gott pålägg och en stor kopp kaffe. Bra start på dagen.
Förutom den goda frukosten så skiner solen utanför fönstret mitt, härligt väder! Får dra på mig raggsockarna, tjocktröjan, mössan och vantarna och gå ut en sväng senare tror jag. Efter all mat igår så skulle det absolut inte skada denna kropp.
Men annars idag har jag faktiskt inga speciella planer, så jag återkommer under dagen.
Kram på er!♥


Blev pizzabakning ikväll hos morbro med ha...

Blev pizzabakning ikväll hos morbro med hans kompisar. Jädra kaxiga snubbar alltså haha men har super trevligt. Vi sitter nu och laddar för singstar och dans. Men måste smälta pizzan först annars kan den välja att ta fel håll efter allt hoppande....höhö och det vill vi inte riskera. Ha en fortsatt bra fredag mina vänner! Kram


Nyklippt brud

En nyklippt tjej här som sitter och skriver. Hon känner sig ett kilo lättare efter ett välbehövligt besök hos frissan. Känslan alltså!
Haha åkte av några cm och det känns lägesedan det var såhär mjukt och luftigt. Aldrig ska det gå så långt mellan klippningarna. Jag är i alla fall jätte nöjd, och nu ska det bara färgas en nyans ljusare och växa och bli längre sen får vi ses vad vi hittar på med boet.
Hur är det med er idag annars? Det är fredag så det kan väl inte bli bättre, right? ;)
Ikväll ska jag hem och äta hoss min morbro annars blir det en väldigt lugn början på denna helg. Vad ska ni hitta på ikväll? Ut och festa med dom bästa? Eller pussas, kramas och mysa i soffan framför en bra film? Båda allternativen låter helt ok måste jag säga. 

Jaha vad har jag hittat på idag då.....jo sträckt någon sorts rumpmuskel eller något haha hoppade plint på idrotten och det var ju inga bekväma och lätta hopp vi skulle göra om vi säger så. Men faktiskt rätt kul, till och med jag klarade det och jag är inte den smidigaste person på denna jord! haha Över mina förväntningar!
Men dagen har varit allmänt bra faktiskt!
Nu ska jag ta och brygga mig en kopp kaffe och en macka ska ner i magen min sen ska jag inte gör ett skit. Skönt!





Torsdag 12 Januari 2012

Hallå ja! Allt bra idag?
Här är det fint! Dock är jag magsikt trött, varit en lång dag.
Klockan ringde halv sju imorse, gjorde som jag brukar göra på mornarna. Om något går fel på morgonrutinerna så går allt fel sen haha Viktig grej det där!
När klockan närmade sig ett drog jag mig ut i skitvädret och satte steg mot tågstationen. Tror ni inte att tåget mitt är inställt? Osis!
40 minuter senare med lite gott i väskan sitter jag i alla fall på tågot mot Eslöv, time för tandställnings fix. Kunde fått bättre besked men vad skjutsingen. Se ut som Ugly Betty gör jag gärna i fem månader till för det där fina leendet ska jag ha! Dock tror jag inte att min mun rymmer mycket mer stål och gummi haha fullsatt!
Vid tre tiden sätter jag min fot på höörs station igen och sätter kurs mot Elin, dags för so-plugg. Inget som intresserar mig så värst faktiskt. Men lite roligare blir det om man är två såklart. Lite skitsnack hinner man med mellan raderna ;)
Louise höll mig sällskap i telefonen på väg hem, ingen hitt att gå själv när det är bäck mörkt alltså.....Den tjejen ger en goa skratt!
In med lasangen i ugnen, för magen kurra efter mitt lilla äventyr.
Nu har jag intagit soffläge, tv:n är på men mest för ljudets skull för inte visar det något bra inte. Men det är Torsdag, så inte så konstigt.
Jag hoppas ni haft en bra dag! och ni får sova så gott när ni inleder dejten med er kudde för nattten. kram


Louise Hill♥                                                                   Lilla jag....♥


Onsdag 11 januari

Sådär ja klockan är halv sex och jag ska dra på mig lite bekväma kläder för att sedan åka till lucky och träna.
Allt som stod på to-do listan är gjort och nu ska jag bara njuta av timmarna som är kvar på denna onsdag.
Tiden har gått snabbt idag annars och det gillar jag skarpt! Allt har bara flytit på, skönt när det är så.
Bloggen blir kanske lite tråkig nu när skolan har dragit igång för man gör inte så mycket annat än just pluggar. Men jag ska nog hitta på något, har ni några idéer så bara säg till.



Funderingar och tankar....

Klockan är 22.40 och jag ska krypa ner i sängen min.
Humöret tog en rejäl svängning och nu vill jag bara sova. Huvudet är fullproppat med alla sorters tankar och funderingar om allt mellan himmel och jord, känns som det ska sprängas. Livet känns svårt för en stund fast det egentligen är hur bra som helst...
Varför kommer allt över en på kvällarna? När man ska sova och få dom där 8 timmarnas viktiga sömn för att man ska orka med dagarna och kunna prestera och leverera? Då dessa timmarna lätt kan kortas ner till 6 timmar....Allt har väl en mening eller vad säger ni? Många frågor ikväll...
Kroppen min värker och tror att klockan hinner slå 00.00 innan John Blund besöker mig.
Om en timme är det Onsdag den 10 Januari, ny dag, med nya möjligheter!
Nu säger jag Godnatt♥ ni får sova så gott fina läsare så ses vi imorgon med hurmöret på topp! kram

Before i die....
































Tisdag 10 Januari 2012

Sådär ja, magen är mättad, glaset med apelsin juice drucket, Äntligen Hemma är kollat, myskläderna är på och jag har nu placerat mig framför datorn för att plugga. Inga mjukstarter här inte!
Dagen har varit helt ok och full med skratt. Kul att träffa alla igen såklart.
Nu måste jag sätta fart.
Ha en fortsatt bra dag!


















Bilder från i somras. Tänk slippa ha på sig en himla massa kläder, vara sådär solbränd, långa sommarkvällar med dom bästa, stranden och all go mat. Guuud vad jag längtar! Lätt att drömma sig bort ett tag....

HÅRfix


Det här har vi ängnat oss åt i eftermiddag, klippa katten. Sedan vi flytta till huset har han börjat vara ute mer och så lång päls som han har så blir det lätt knutor. Vi är inte så himla flitiga med att borsta honom heller så.

Dock tyckte han att frisörbesöket var väldigt skönt och njöt verkligen. Han ser litte skabbig ut nu kan jag meddela haha men när håret växt ut blir det en stilig prins igen. Och tur är väl det, damerna kan ju inte tycka att han ser så snygg ut så som han ser ut nu. Stackarn, hans manliga och stiliga image är borta för ett tag....


Denna bilden ser smått sjuk ut alltså....

En liten del av katten....


Rakapparaten i högsta hugg...



Njuter.......


Jag har också fått tid hos frissan idag. Nästan 6 månader sedan jag klippte mig så känns som det är hög tid för det nu.
Min räddare har varit inpackning, sov med det inatt och håret blir så himla mjukt. Rekommenderas verkligen, se bara till att ni sköljer ut det riktigt så inte hårbottnen blir irriterad.
Har även andvänt Hair Repair från Schwarzkopf efter jag duschat så håret får näring plus att det blir lättkammat.


Måndag 9 Januari 2012

God morgon och God eftermiddag!
Sorry för dålig uppdatering, systrarna har fått sims så dom har invaderat båda datorerna idag. Knappt tid för att äta, gå på toa eller prata. Noll kontakt! haha
Imorgon börjar skolan igen, så jag försöker samla krafter och njuta så mycket som det går idag. Ska verkligen satsa allt denna termin och inte sitta med allt i sista minuten, som jag har en stor tendens till att göra...

Har rensat och städat lite bland grejer idag och fått ut det i bilen, ska ta lite på mitt rum också sen blir det tippen.
Tycker att jag börjar blir mer och mer pedantisk, jag måste sova med den kudden och det täcket, jag måste sitta på högra sidan i bilen, jag renbäddar min säng typ två gånger i veckan. Går och småstädar hela tiden, får panik av dammtussar osv, jag måste göra si och så och bla bla bla.... 
Nej inte mer om det!
Nu kan jag faktiskt glädja er som vill ha vinter att utanför mitt fönster faller nu massa snöflingor. Håll tummar och tår att det lägger sig!

Måste också visa er min nya kopp som jag fick i julklapp, lite cool faktiskt.
Texten lyder: All you need is LOVE or maybe some coffe

Ni får ha en fortsatt bra måndag! kram


Söndag 8 januari

Godkväll mina puddingar!
Allt bra idag?
Här är det kanon! Dock litta trött blir sängen tidigt ikväll, försöka komma in i dom gamla rutinerna igen.
Idag har jag bara varit hemma, passat lilleman, varit ute i vårvädret. Idag kvittra fåglarna till och med, termometern stod på 6 plusgrader och det har varit allmänt skönt ute. Gick bara i tjocktröja och vi är för tusan inne i januari månad... Tror ni det blir någon vinter i år? Återstår att se...
Jag har även fått kanske lite av en galen idé, men som jag måste genomföra, bara för att kunna konstatera om det var en bra idé eller ej. 
Så har kollat på lite grejer till det idag, mätt och ritat. Jag säger bara pallar, spik, hammare och säng. Återkommer med mer om detta. Ska bli intressant att se hur resultatet blir i alla fall.

Ikväll har jag varit på gudstjänst eftersom den i fredags inte blev av. Hade inslag av svensktopps musik. Ganska trevligt faktiskt.
Vid 18 var det dags för spagetti och köttfärssås. Alltid lika gott asså, speciellt med fetaost och majs. Då snackar vi! 
Efter maten blev jag gottesugen (som jag alltid är) så jag slängde ihopa en chokladmousse, smaskens!
En som verkligen njöt av denna efterrätt var Emil! Åt med hela ansiktet och kroppen. Den ungen är aldrig ren kan jag meddela!



Vi hörs mera imorgon. Godnatt & kram på er♥

Middag

Haft en jätte trevlig kväll med min familj, kusin och farbro hos min farmor och farfar som bjudit på middag och efterrätt. Inget slår farmors matlagning! Varmrätt blev panerad kyckling, potatis, beasås och grönsaker.
Till efterrätt blev det cheescake med frukt. Är tok mätt nu och magen min uppsväld....
Underhållningen denna kväll blev gladiatorerna, vilka kroppar alltså! Inte att leka med! Men helt ok att titta på.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen min. Godnatt!♥



Tre generationer framför datorn och tittar på traktorer...fint detta!


Kläder från H&M

Klockan slog precis kvart i två och jag har slagit mig ner vid köksbordet för lite fika. Tävlingen gick jättebra vi vann plus att mitt spel gick kanon! Nöjd.
Har ni varit inne på H&M:s hemsida på senaste tiden? Lite vårkläder har kommit in och jag bara älskar det! Massa färg, man blir så glad. Tur man har presentkorten kvar, blir garanterat en tur till Väla i veckan.
Och har man tur är där något kul kvar på rean.
Ska titta lite efter en riktig vinterjacka också eller skidjacka typ. Åker nämligen till Branäs om en månad med Emma och några killar. Kommer bli en helgalen helg!

Här är lite från H&M:s nyheter: www.hm.com



Topp 149 ;-, shorts 99 ;-




Kjol 149:-, linne 69:-, halsband 99:-




Kavaj 399:-, shorts 149:-,



Byxa 399:-, tröja 399:-, skor 299:-



Jacka 399:-, linne 99:-, Jeans 299:-




Jacka 399:-, shorts 199:-, blus 149:-, armband 49.50:-



Dock känns det som våren är ganska långt bort men läääängtar!!!♥

Guten morgen!

Godmorgon mina vänner!
Klockan ringde redan 8.30, då jag ska tävla i Kristiandstad klockan 10.40.
Trött tjej, men klockan ringer ännu tidigare på tisdag och 6 månader framåt så bara att vänja sig.

Dags för lite frulle nu, magen min kurrar. Hoppas ni får en bra dag! kram♥

Skånsk touch

Kom precis hem efter Gudstjänst i Hallaröd, eller ja vi kom när allt sluta. Dom hade skrivit fel på hemsidan, lyckat! Lite snopet sådär....
Ska ju konfirmera mig till sommaren, så är det ett antal gudstjänster man ska gå på. Innan har jag aldrig gått i kyrkan mer än när det har varit dop, bröllop osv. Men det är faktiskt lite mysigt måste jag erkänna♥
Till mad ikväll blev det pantofflagratäng, flintastek med pipparsås och grönfor. Förstod ni? haha
Nu när jag är ute på landet får jag ju anpassa mitt språk också.
 
Nu blir det mys i soffan med la familia. Ni får ha en mysig fredagskväll♥ kram


Fredag 6 Januari

Hallå ja!

Vilket grannt väder det är idag, 0 grader och strålande sol.
Gick upp runt halv tio i morse, satte mig och åt frulle sen blev det på med träningskläderna och ut för att röra på fläsket litta. Man blir så mycket piggare!
Förresten har ni sett att Gina Tricot fått in träningskläder? Ganska fräcka måste jag säga, färgglatt! Mycket roligare att träna när man ser snygg ut ju. Bara ett plus!

Jag sitter nu nyduschad, insmord och len som en säl. Håret i en knut och bara ett linne och shorts klär min kropp, soft! Jag ska snart ta och packa lite kläder och annat smått och gott, drar till pappa runt tre tiden då jag ska spendera helgen där.

OCH jag måste bara berätta något riktigt disgusting som jag upptäckte för ca 30 minuter sedan. Min katt har kissat i min smyckeslåda! Hur jädra äckligt är inte det? Jag kan lova att smyckena är skrubbade och lådan åkte i soptunnan illa kvickt!

Men vet ni vad, ha en fortsatt bra dag i det fina vädret så hörs vi senare. kram


Ligger i soffan och kollar på frediksdalte...

Ligger i soffan och kollar på frediksdalteatern 2011: viva la Greta på svt 1. Må det vara ett pensionär program kanske men jag tycker det är förjädra roligt. Eva Rydberg, hon är så grym skådespelerska och rolig dessutom. Men inget slår Dag-otto haha tooodeeee! Nu ska jag ta och hugga in på marabout som ligger och frästar mig. Det där med att äta nyttigt går inte så himla bra måste jag erkänna..... Ni får sova så gott inatt puddingar så hörs vi imorgon! Kram


Nystart!

Vi är 5 dagar inne på 2012 och jag är grymt taggad för det nya året.
Nya möjligheter, nya händelser, nya problem att lösa och med detta känner ja på mig att det kommer bli ett hel galet år!
Så därför tänker jag nu börja blogga som aldrig förr, min kära Ellen Carmonius har hjälpt mig att fräscha upp utseendet på denna blogg och ge den mer lyster. Vad tycker ni? visst blev det bra!

Så, vad har nu hänt dom senaste månaderna när här har varit ökentorka?

Jag har bakat såklart, vit kladdkaka med banan, beskvier, bullar i olika sorters slag, after eight, tryfflar, massa julgodis, ännu mer kladdkakor.



Jag har gått i skolan och gått på jullov.

Jag avslutade sista skoldagen i denna outfit.





Jag har busat med lillebroren min som även hunnit bli 1 år och 8 månader.








Jag har firat jul med plusgrader och utan snö..ätit julmat så jag bokstavligen talat rullat fram, träffat jultomten och fått paket. Paketen har innehållt bla en pälsväst som jag bara älskar, massa krämer, parfymer, smycken, presentkort mm.

Lilljulafton såg jag ut såhär då jag firade i hörby med en del av släkten.

 



Jag har hälsat på min ena morbro i Landskrona och då såg jag ut såhär, och jag invigde min pälsväst.


Jag har blivit hund och kvalster-allergiker. Så fick flytta upp två våningar och då blev det även lite målning. Vitt vitt vitt....



Ätit på resturang har jag också gjort.

Varmrätt: klyftpotatis, fläskfilé, grönsaker och rödvinsås.

Efterrätt: Daimtårta





Jag har såklart firat nyår, har inga bilder från den kvällen men det firades i Rollsberga med Josefin, hennes kompis och Jesper och hans vänner. Det blev tre rätters och massa dans och skratt. Lyckat!!

Jag har även slagit i huvudet och börjat springa, tro det eller ej!





Det var lite av dom gångna månaderna.
Dags att dra på mig arbetskläder och börja rensa garaget. Det ska nämligen byggas om till ett hus.

Och vet ni vad! Nu snöar det också, äntligen!

NU KÖR VI!!!!!


RSS 2.0