vickyandreasson

torka....

Heej ville bara säga att jag inte kommer blogga nu på ett tag. Som ni har märkt så kommer där få inlägg. Men mycket med flytten och så. Men ni får ha det underbart så hörs vi om ett tag. Många kramar <3

Det var ett tag sedan...

Hej mina vänner. Inte bloggat på ett tag nu men mått riktigt dåligt. Mitt huvud var mycket bättre i onsdags och jag var piggare men i går fick jag världens bakslag och var sängliggandes hela dagen. Fick maginflunsea på allt, varför bli sjuk mitt i flytten? Jag och min otur.....
Men nu verkar det gå mot rätt håll igen. Saknar alla vänner som jag inte har kunnat träffa på hela veckan, har mycket att ta igen. 
Iallafall i helgen ska jag fortsätta ta det lungt men på lördag ska det flyttas. Sover antagligen första natten i huset någon gång nästa vecka-spännande!
Sitter nu och kollar på kalla fakta. Helt sjukt vad människor kan vara grymma! Väntar nu på att Big Brother ska börja, händer riktigt mycket grejer där nu:)


Godnatt <3

Gokväll mina vänner <3 Louise Hill ringde innan och pratade precis med Josefin sauer TACK tjejer för ni ringde <3 Gjorde mycket, blev helt lättad och glad att får prata med någon !
 Föresten andra smällen i huvudet- check!
Hahah min lilla skitunge till lillebror dängde en skidstav rätt i huvudet. Skulle luta mig bakåt för att ta en sak så trillar jag av stolen och då passar han på haha tur han inte är så stark.
Men hoppas ni har haft en underbar dag i detta fina väder. Ska ta och sova snart så jag säger kram och godnatt kära läsare <3


Tisdag

Vilket underbart väder det har varit idag helt galet! Är våren på gång nu?.........
Har varit ute halva dagen och bara njutit :D
Varit på vårdcentralen också idag och dom sa inte så mycket skulle bara fortsätta vila och inte andvända hjärnan.
Ska vara ledig imorgon sen får vi se hur jag mår på torsdag om jag orkar jobba och så. Tuffaste dagen i skolan på hela veckan och min otursdag, lite synd haha :)
Men så kan det vara nu ska jag mysa med lilleman kram


Bild på min solstråle som sussar gott i det fina vädret <3

Good morning my friends.....

Godmorgon, idag stannar jag hemma blir nog bäst så. Ska till läkaren vid halv två, ska kolla synen och lite sånt. Har ont i huvudet och yr ofta så är nog dags att kolla upp det plus måste kolla huvudet så allt står rätt till *skratt* haha.

Kollade precis på termometern 7.8 grader i skuggan det ser lovande ut. Får ta och gå en liten runda sen eller bara sätta mig i solen.
Men blir ingen träning idag heller. Känns som jag inte tränat på en evighet men har mått dåligt nu flera veckor och det slår aldrig fel att jag är sämst på en tisdag. Får ta denna veckan till att friskna till, måste bli bättre till på lördag då jag flyttar.
see you later......


så typiskt mig!

Heej på er :)
Vaknar pigg och allert men allmänt virrig. Står i hallen påklädd och klar för att gå till bussen. Syrran ger mig nycklarna och jag lägger ner dom i min andra jacka som jag brukar ha, inget konstigt med det ju. Sen går jag till bussen och när jag kommit halvvägs till skolan så kommer jag på. Fan nycklarna och varför la jag dom i min andra jacka och inte den jag har på mig? Lite så förvirrad.
Efter två lektioner började ja må riktigt kasst och var helt borta, vicy du fick ju inte anstränga dig! Ibland är jag bara så dum så typiskt mig asså. Tror jag orkar mer än vad jag gör! Men underbara Elin följde mig hem och nu sitter jag och väntar på att mitt vitlöksbröd ska bli klart, fick bara sådant sug efter vitlöksbröd. Sen ska jag sova och bara ta det lungt som jag har så jädra svårt med !
Hoppas ni får en bra dag! kram <3 


underbara väder!

Bakade brownies innan smaksatte med valnötter hackad choklad och bannan. Det blev magiskt gott! Sen gick jag ut en runda i det fina vädret och fick lite frisk luft och när jag kom hem satte jag mig i solen. Tog inte lång tid förän jag somna. Sov gott iallafall haha
Sen hoppade jag i duschen och nu sitter jag med en knut på huvudet och i dom slappaste kläder man kan hitta i min garderob. Ska snart göra vi mig och åka iväg och titta på hockey bockey :)
Bloggar mer senare, måste berätta om mitt stora utlägg om mina planer för livet jag hade innan vid köksbordet haha :)
Kram

Som sagt född med oturen......

Heej tänkte berätta lite om helgen.
I fredags hade jag lite fest sen fortsatte jag Matilda R, Matilda O, Erica och Kajsa till jägers. Skulle då visa upp mitt pass för att komma in han börja fråga efter mitt namn och personnummer sen sa han tänk på att ditt pass har gått ut. Hmmm ja den gick ut för 6 årsedan haha tror det är på hög tid att jag fixar nytt.
 Alla kom iallafall in och vi hade grymt kul tills klockan var lite över elva då två idioter börjar bråka uppe på scen och den ena knuffar ut den andra och tjosan där stod jag och får en sånn nock i huvudet så jag såg stjärnor asså. Började må sämre och sämre så jag åkte hem. Ringde sendan läkaren i går och dom sa att jag hade fått hjärnskakning (som sagt jag är född med oturen) så jag fick inte titta tv, läsa, vara bland folk, lyssna på musik utan bara vila. Mitt tålamod var inte på topp kan jag meddela. Så det enda jag gjorde igår var att sova och sova.
Nu är det Söndag och jag mår mycket bättre. Står över matchen idag och kommer igen på Tisdag. Men har änligen fått i mig något att äta och tänkte snart baka Chunkey monkey brownies. Måste ta det lugnt idag med så jag får underhålla mig på dom bästa sätten.
Bloggar mer senare ikväll kram


fix fix

The girls har stuckit för att träna, min mat står i ugnen och nu väntar duschen.
Ikväll bjuder jag på grönsaker , dippa och god dricka :)
Outfiten för kvällen är inte vald än men det kommer bilder sen.
Det kommer bli ett grymt ös I know it!

ha det underbart <3

Fredag!

Fredag mina vänner !
Ikväll blir det fest hemma hos mig sen drar vi vidare för att göra jägers osäkert!

Dagen har varit allmänt seg men haft en riktig lektion så det har endå varit chill.
När jag slutat gick jag och träffa matilda O, matilda R, Kajsa, Jessica så gick vi hem till mig och nu sitter vi här och pratar om den gamla goda tiden haha super trevligt!

Bloggar senare ikväll kram sålänge :)

lovely

Fredag mina vänner!
Ska på jägers med dom bästa. Speciellt kajsa är väldigt tuff & bäst , det ska bli en ära att få gå med henne :)
& det är absolut inte kajsa som skriver , nejnej absolut inte !
puss kajsa & matilda :*


mätt och belåten!

Gokväll! Idag har jag fått gjort hur mycket som helst. Städat, handlat och fixat present till pappa. Blev en låda där det stod pilsner sen var där fyra olika sorter och ett ölglas med jordnötter. Så riktigt checkt ut!
har lite gäster hemma nu och vad jag har ätit tårta ikväll, inte mänskligt asså!
Nu ska jag plugga lite spanska sen lite biologi (prov imorgon).
45 minuter på mig sen börjar dårhuset Big Brother. Som jag låg och skratta i gårkväll, tårarna rann haha:D


Torsdag= ledig

Men godmorgon eller gomiddag ! Vaknade vi 9 satte mig och åt frukost för en gång skull. Så slarvig med det! Sen på med min översnygga städoutfit och satte igång och städade. Skulle dammsuga men det var ju inte det lättaste, alla dessa låder! men rent blev det!
Nu ska jag sätta mig och äta äggröra sen göra vi sig och åka upp till wonnes för att köpa present till födelsedagsgrisen.
Vi hörs senare kram :)

tiden springer iväg!

Oj vad tiden har gått fort ikväll missat allt bra på tv! sen har jag provat kläder till fredagens festlighet, får se vad det blir :)
På med myskläder för snart börjar big brother- tjooho! :D
Ha en fortsatt trevlig kväll !

Onsdag

Hej på er! Mådde bättre idag så back to school. Biologin hade vi någon myskolärare som var kvar på 1800 talet, spanskan var som den brukar på onsdagar- utflippad! idrotten helt galen.
Vid tre var jag hemma. Satte mig och pluggade lite. Kände jag behövde luft så jag tog och sprang en runda men herregud vad det blåste! trodde ett tag att jag skulle blåsa bort asså ! Men men skönt var det :)
Imorgon är jag ledig, och då ska det städas, fixas present till min kära pappa som fyller 40 hela år inte dåligt !
hmmm vad ska man hitta på till den manen.............?

Äntligen !

Gokväll Jag har äntligen fått det nya klotet så nästa vecka är jag tillbaka på banorna igen med ny förstärkning! Eller blir redan på lördag och söndag för då blir det match.
Tittar nu på house sen blir det dårhuset Big Brother! Gurkan, martin och simon mina favoriter, häliga snubbar ! Och maritn vilken stekare haha
Ha en fortsatt trevlig kväll. Jag säger Godnatt, vi hörs imorgon kram

Ipren "räddaren i nöden" !

Hej på er illamåendet har avtagit men huvudvärken blivit värre. Kom hem för en timme sedan från Eslöv. Fått tandställning i underkäken så nu har man ont i munnen också men tur det finns Ipren! Låg upp och ner i den "sköna" tandläkarstolen i en och en halv timme och yr i bollen var jag. Men var tvungen att ta denna tiden idag annars hade jag fått vänta till i Maj, lika bra att få det gjort. 
Erica kom precis med spanskaläxa till mig, underbar den tjejen asså haha ♥
Hoppas ni har haft en bra dag kram

Min dator är tillbaka i verkligheten!

Hej mina vänner det var ett tag sedan men min dator hade fått för sig att gå i ide en vecka men nu har den vaknat upp igen.

Jag vaknade också i morse som tur är fast med illamående och huvudvärk. Tänkte att jag behöver väl bara få i mig lite frukost och piggna till. Gick till skolan och det blev bara värre och värre så kom jag på att 2 i familjen har precis haft magifluensa så kanske var min tur att åka på det nu. Bara det att när jag väl får det slutar det oftast med sjukhusbesök, brukar bli ordentligt sjuk och får allt möjligt skit. Tur så händer det inte så ofta 4 år sedan nu.

Men men ligger just nu i soffan och tittar på något program om att hitta hus utomlands. Ligger och drömmer mig bort om sommaren, sena utekvällar, stranden, solbränna, havet, jordgubbar, sommarkläderna och värmen. Längtar så....

vi hörs senare kram

Bild fån sommaren 2009- så brun man var då nu är man vit som ett spöke! :)


Gokväll my friends !

Träningen var bara jobbig idag, gick inte alls bra men så kan det vara ibland. Bara jag får mitt klot snart. Men snart är bowling säsongen slut och det hurrar vi inte för. Ikväll är det mycket bra program på tv. Bygglov, House och Big Brother och det ska jag banne mig se ikväll :D Ha en fortsatt bra kväll mina vänner!

underbara dag !

Precis kommit hem från en härlig eftermiddag med Ida och Kajsa. Haft supermysigt, gick förs hem till Kajsa och lämnade hennes saker sen hem till Ida så hon fick lämna sina. Tanken var att vi skulle fota lite men gick istället till huset jag ska flytta till. Sen har vi varit lite överallt.

Dagen för övrigt har varit toppen, lektionerna har varit riktigt slappa och man kan ju bara ÄLSKA detta väder! Nu ska jag ta och slänga mig i soffan 5 minuter för mina fötter är inte helt okej sen vidare till träningen. Återkommer senare ikväll, kram

Bild från idag på världens finaste vänner Ida och Kajsa, så underbara tjejer!


Blir galen......

Hej mina kära vänner.
Har inte hunnit blogga idag. Men denna Måndag har varit ovanligt seg och lång vet inte varför men så kan det vara. Efter skolan gick jag hem och åt satte mig och pluggade till 5 sen åkte jag hem till min pappa. Åt lite mat och tror ni inte att köket är stökigt igen ja det höll i 24 timmar inte dåligt......
Efter maten fortsatte jag plugga lagom trött på det. Tror ni inte jag läser sen att vi har 10 frågor av nästan 90, tack!
Varit mycket bra tv ikväll, först familjen anorlunda sen en unge i minuten. Sen var det Big Brother som jag hade tänkt se ikväll. Men nix syrrorna har tagit över tv-rummet och de andra på dåligt humör tjooho vad kul. Av 8 st i familjen som vi då är hos pappa så var det jag som blev nattugglan i huset. Otur....
Tänkte jaha men då får jag väl ta och passa på att blogg lite. Tar ett kliv in i mitt så kallt sovrum som är ihopsatt av garderober (så är det när man är äldst i familjen och är ett helt fotbollslag ) och flyger i backen. Då har någon person satt in 3 svarta sopsäckar precis där jag ska gå. Inte planerat, vrider foten fel AJJ som fa* och så fortsatte jag med min ramsa. Väcker halva familjen och dom blir på ännu bättre humör. Det var nog dags för mig att krypa ner i säng och bara vara helt tyst. Blir så irriterad! 
Nä nu ska jag sluta klaga och ta en dejt med kudden. Kan nog vara en bra idé så man vaknar på gott humör för det är inte på topp just nu kan jag meddela. Sov så gott ♥ kramar


söndagkväll.

Vad jag har varit flitig ikväll (hör inte till vanligheterna). Har städat hela köket och matrummet, vilken skillnad det blev. Nu ska vi bara se hur länge det håller i sig. till middag blev det mina hemmagjorda köttbullar med potatis och sås, riktigt god söndagsmat. Och nu sitter jag och funderar på om jag ska se Big Brother eller inte. Helt slut....... Borde gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon har en del pluggande framför mig. Men hoppas ni får en bra start på veckan, vi hörs imorgon natti natti


Härliga väder

Klockan är fyra och jag har varit ute sedan tolv. Har varit så underbart väder. Först gick jag lång härlig runda, när jag kom hem släpte jag ut hunden och spelade lite fotboll. Klockan blev tre och magen började kurra. Jag tände på grillen och grillade lite korv, supergott!
Man mår verkligen riktigt bra av detta väder, man blir mycket piggare och gladare och det är häligt! Nu ska jag plugga lite till....................


Godmorgon

Godmorgon, vilket härligt väder man vaknar till. Tog en varm dusch och har precis ätit frukost. Tänkte plugga en timme för jag har hemkunskapsprov på tisdag sen tar jag och går en runda och njuter av solen. Kanske våren endå är på väg?..................

Då var det lördag!

Hej på er !
Precis kommit hem, varit hos Erica hela dagen. Super mysigt! Och vädret hur härligt har inte det varit idag? Nu kan vi bara hoppas att vädret håller i sig!  Men vi utnyttja det och gick en runda, gick ner till ringsjön en stund och fotade. Sen har vi tittat på film och bakat mumsig kladdkaka. Haft det underbart tack Erica för denna dag. Ikväll ska jag titta melodifestivalen och mysa, ha en jättebra lördagskväll mina vänner! kram







Mys för hela slanten <3

Gokväll!
Denna fredag är det bara mys för hela slanten, ätit hemmagjord pizza och nu tittar vi på lets dance. Fattar inte hur man kan bli så bra på att dansa, visst dom tränar hårt men endå, måste säga att jag är imponerad. Hade inte varit fel att kunna alla dessa danser. Efter lets dance ska jag kolla film sen får vi se vad som händer. Ha en fortsatt bra fredagskväll.
Stora kramar från mig

Slänger in några bilder från kvällen:


Jag och min älskade Emil !

Helt överlycklig!


Sen var jag tvungen att släppa loss, helt lungt kan det ju inte vara på en fredagskväll!

Fredag!

Hej mina vänner!

Hemma efter en lång dag, veckan har gått i en rasande takt och nu är det äntligen fredag och det betyder "Massa mys"♥
En sak jag vill införskaffa är en " one piece-jump in " så härliga!



Antingen denna.

Eller denna.


Nu tillbaka vad som hänt under dagen.
På svenskan skulle vi forska om något djur så valde jag näsapan för dom är så oerhört fula. Skulle då fixa bild, hittar en som ser bra ut "trodde dag " och läraren skriver ut den. När den väl var ut skriven ser jag att denna är inte rumsren! haha så jag skrev ut en mer neutral bild.
Men resten av dagen har varit helt okej. Idrotten var extra hård idag men när vi väl var klara kändes det jävligt bra. Nu ska jag ta och äta sen slänga mig i soffan.
Jag återkommer :)

Dagens outfit....


Tights-HM, Blus-Gina Tricot, kofta-Lindex.


Natti Natti :)

Jag har överlevt denna Torsdag också, det ska jag fira med en varm & skön dusch. Blir ingen Big Brother för mig ikväll. Syrrorna har ockuperat vardagsrummet så blir det tidig dejt med kudden.

Natti Natti ♥


Född med oturen....

Jag måste vara född med oturen.......
Tänkte att nu äntligen har jag tid att slänga mig i soffan och bara ta det lungt, precis när jag har lagt mig ringer så min kära mamma och säger att han som skulle hämta det repiga klotet var på väg till Lucky och var där vid halv fem. Tittar på klockan "16.20". Gick som bara den och var framme fem i halv, tror ni inte att jag missar han med 3 minuter så nu kommer det ta ännu längre tid innan jag får ett nytt klot! Typiskt Torsdag asså :O

ovanligt snabb torsdag

Nej men hej :)
Dagen har varit ovanligt bra fast det är Torsdag. Lektionerna har gått relativt fort. Så på svenskan idag hade vår lärare olika uttryck så skulle man ställa sig upp om man häll med och sitta om man inte höll med. Så kom påståendet "Tycker du alla hanar ska kastreras" ? Jag tyckte nej då, så frågar hon varför jag tyckte så. Alla män ha väl sina rättigheter och behov ? ;-)
Nu ska jag slänga mig i soffan och för en gångs skull ta det lungt.
Bloggar mer sen, ha det bra så länge!

torsdag

Godmorgon idag är det Torsdag och mitt enda mål är att överleva denna dag.
Så nu sitcker jag till skolan, jag slänger in en bild på dagens outfit.
Hoppas ni får en bra dag Kram


Outfiten: inte något komplicerat, Shorts-HM, Skjorta- cubus

gokväll

Gokväll gokväll!

Precis kommit hem har handlat och hämtat mina nya klot.
Blev en besvikelse när jag tittar på mitt strikeklot. Stor repa på ca 10 cm, mitt humör är inte på topp längre kan jag meddela! Får ringa imorgon för så tänker jag inte ha det!
Nu ska jag plugga och äta för magen skriker efter mat!


Strikeklotet med repa.

spärrklot


Onsdag

Hallå mina vänner !
Idag är det Onsdag men känns som Fredag. Hade inte varit fel om det var det för jag är såå danssugen. Men iallafall dagen började med att jag hade ont i huvudet och frös som en gris men bättre blev det med lite mat i magen. Gympan dansade vi och låten vi dansade till har satt sig på hjärnan " push push" !
Och denna eftermiddag har varit helt utflippad vissa varelser blev som vilddjur "bokstavligt talat" haha
Nu sitter jag och lyssnar på musik precis ätit lite och är på ett underbart bra humör!

Återkommer ! ♥

Då var det Tisdag

Jag har varit iväg hela dagen så därför har jag inte kunnat blogga. Men dagen har varit kanon, slutade 2 timmar tidigare inte helt fel! Men vidare till Eslöv till tandläkaren. Satte in gummiband i nederkäken och fy vad ont jag har nu! Efter det stack jag in på Lindex och tittade, hittade ett par apsnygga byxor och en svart tunika men duktig som jag är så köpte jag inget.
Vid femtiden åkte jag till lucky och tränade och det gick mer än dåligt men men så kan det gå. Stannade och tittade på a-laget när dom spelade match så kvällen har tillbringats på lucky.
Men med mat i magen och myskläder på sitter jag nu och väntar på att klockan ska slå tio för då börjar Big Brother.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

kram


RSS 2.0