vickyandreasson

Projekt på gång...

Ligger i rummet och filoseferar och planerar. Idéerna flödar, det här kommer bli så galet bra!
Mäta, planera, rita, ändra, fundera, tänka, klicka runder, snart får nog byggarbyxorna på!...

Josefin Sauer!

Den här Josefin Suer har ni fått höra mycket om här, och nu har denna brud börjat blogga också!
Tycker ni kan klicka in på hennes blogg litta! Hon är så galet skön denna tjejen,  bara efternamnet säger mycket, Sauers!!!


www.Josefinsauer.blogg.se



Sjukhuset en FREDAG....

Spenderade min fredag på sjukhuset, fick som ett anfall med smärta i rygg och nacke kunde inte röra mig nästan, och huvudet dunkade, fick helt panik. Blev rädd, så vi åkte in satte oss i väntrummet och väntade och väntade. Gick två timmar, 2 timmar till och ännu 2 timmar. Fick ett rum, med tv. Låg och tittade på idol och det började kännas bättre igen. Efter sex timmar kom läkaren. Gjorde massa tester och dom sa att jag fick åka hem igen, vila och ta det lugnt, vänta och se vad proverna säger och om jag fick sådan smärta igen skulle vi åka in.
Idag känns det bättre, tagit lite smärtstillande och så. Ska försöka plugga så gott jag kan, prov på måndag.
Mamma kom hem med en Oriflame bok så har beställt lite smink och hudprodukter, har aldrig haft dom innan så ska bli intressant och se om det blir tummen upp elller ner.

Jag hoppas allt är bra med er, och att det snart kommer lite roliga saker att skriva om här på bloggen.
Går rykte om att det är Jägers på fredag.......

kram♥


Fel i hjärnkontoret....

Hejsan hoppsan!

Fredag idag, så oerhört skönt! Varit en riktigt seg vecka tycker jag. Även bloggningen har varit seg, sorry!
Tränade i onsdags, det gick hyffsat faktiskt. Igår var det skola som vanligt, hade matteprov.
 Var inte dåligt men inte bra heller.
Hade en glömska dag, jag glömde precis allt nästan. Så jag fick fixa en almanacka, kändes som hög tid för det. Klpte en i Ullared men när jag kom hem såg jag att det var för 2012 så den har jag inte så mycket nytta av. Dagen kunde slutat bättre iallfall, satt och hade kemi och plötsligt börja allt snurra och bli helt suddigt. Kändes segt att prata och så så jag sa till att jag måste verkligen gå och dricka.
Precis när jag kommer till toan så går en annan tjej in där så jag tar mig ner för trappan och halvägs nere, tror ni inte hon är klar och går ut.....Men dricka fick jag och det blev inte bättre. När jag skulle gå hem tog en lärare tag i mig och lede in mig till skolsyster där hon tog blodtryck och så.
 Fick druvsocker, hade inte ätit på 4 timmar så.
Åkte hem och det blev inte bättre, hade ett konstigt tryck i huvudet och jag kändde mig allmänt död.
Så idag har jag varit hemma, känns lite bättre men ska till doktorn om 20 minuter och ta massa prover och så. Har haft ont i huvudet än längre tid, så känner att jag måste ta tag i det nu.
Klockan börjar springa iväg så måste kila nu. Ha det så bra idag kramar från eran Vicky♥

Grå dag...

Halloj allt bra med er? Här är det bra. Vaknade i morse av alarmet och trodde att det fortfarande var natt, jätte mörkt ute ju. Känns verkligen som höst nu, löven har börjat falla, mörkare ute och kallare för den delen. Så idag fick det bli svarta strumpbyxor, mina nya skinshorts, vitt linne och en svart & vit stickad kofta. Lite mysigt är det endå. Har iallafall precis kommit hem efter en ganska bra dag i skolan, skrattat så tårarna runnit. Slutade som vanligt vid tre, gick hem och det var rent kaos i byn, och vid järnvägen. Tyvärr någon som var trött på livet och valde den sämsta utvägen♥ Tråkigt att det ska behöva sluta så....

Nu ska jag ta och brygga lite kaffe sen sätta mig och plugga, ungefär vad mitt liv går ut på nu känns det som. Sen blir det träning ikväll. Ni får ha en fortsatt bra dag, ta hand om er! ♥


Tisdag!

Sitter och kränger kakor, tänker på allt jag msåte pricka av från listan innan denna dag är slut. Bland annat, att göra spanskaläxa och plugga matte som tusan. Fattar inte ett skit,  har jag verkligen backat i utvecklingen där. Kemiprov på fredag så måste ta och börja med det också.

Tisdag idag då, har varit ganska stressigt. Började med musik, hade ca 40 min på mig att träna på 3 olika snuttar på lukellele som jag sen skulle spela upp för läraren. Sen hade vi spanska, efter det idrott. Spelade fotboll, jag var målvakt hahah
Dax för lunch sen engelska, kanske var där i 25 min, sprang runder och letade efter lärare om fotograferingen o.s.v. Det är iallfall klart nu, skönt!
Slutade kvart i två idag, helt okej måste jag säga!

Vänta lite, ytterdörren öppnades precis......



Så, hej igen. Misstänkte att det var Josefin ( knackar aldrig, bara går rätt in haha♥) Och jag hade såå rätt och Jesper var också med, dom är för söta dom två. Dock såg Josefin inte ut som hon brukar, hmmm Men snygg brud!
Nej nu måste jag ta tag i detta jädrans pluggande! tjiiingeling!






Kvällsmat på g

Precis varit och handlat, blir benfri kotlett och hasselbakspotatis med sallad och sås. Mumma!!!!!!
Som underhållning bli det Idol. Bra avslut på denna dag :)


Måndag.....

Måndag idag, hemskt!
Håla första timmen sen dags för fotograferingen, ingen aning om hur det blev. Spännande och se när pakatet dimmper ner i brevlådan. Efter fotograferingen hade vi hemkunskap sen lunch, so och sist matte där vi hade vikarie. Kaos rent ut sagt, jag blir innelåst på en toa (trodde jag) innan jag fatta att man skulle skruva på alla tre lås (efter 10 minuter sådär)....världens säkraste toalett!!
 Sen blev det dags för sprängandes huvudvärk och illamående, vi sa att det var måndag va?  Dagen värsta: Sätter en sådan strömtestare vid min tandställning för att se vad som hände, bara för kul skull lixom. Får en lite stöt sen hör jag i hela rummet uuuuäääääa....jag som ett stort frågetecken får då reda på att den precis varit innanför någons byxor. MYYYsigt, blir så trött och irriterad! Vissa personer ändras aldrig....Slutade vid 10 i tre, och jag ut som ett åskmåln och gick med raska steg hem. Grrrr!
Ska ta en powenap nu sen blir det massa pluggande, prov på torsdag och fredag. kram♥

Missfärgad

Ja hallå! En tjej här med missfärgad tandsällning!!

Ett tips från coachen bara!
Har ni tandställning med vita gummiband, ät ALDRIG något med curry! Jag har neongula gummiband nu och jag kan meddela att det inte är så fantastiskt diskret heller! Jag som ville dölja det så mycket som möjligt....

Tävlingen idag gick åt skogen rent ut sagt! Det funka inte alls idag, men man kan ju inte vara på topp alltid, höhöhö... kom inte så många på öppe thus så vi spela dom två timmarna också. Kan väl bara säga hej till träningsvärken!
Har iallfall precis beställt hem en vinterjacka från Only. Hittat ett par dösnygga fodrade kängor också på skopunkten. Ska verkligen inte frysa denna vintern asså!


Jacka i ull- Only, 699 kr



Nu ska jag ta och måla mina naglar, tjingeling!


Tävlingsdags

Godmorgon!
Precis ätit lite frukost och ska nu packa ihop mina saker. Blir hämtad om en stund, hem och duscha och byta om sen iväg på tävling. Hemmamatch så slipper åka långt med bil, skönt!
Idag har Team Frosta Öppet hus så man kan Komma och prova på att bowla, start kl 14:00 eller 15:00 Ni som bara vill titta på är självklart också välkomna hit.
Blir en dag på Lucky för mig med andra ord...
Ni får ha en jättebra söndag! kram

Lördagsmys

Hallojsan, klockan är halv tio och jag ska snart krypa ner i sängen. Supertrött!
Idag har det varit mysar dag med Emil min, busat och lekt haft "matkrig" eller iallfall han. Hel vild unge! Men han är verkligen underbar. Fint blått och lilla märke har han nu vid högra ögonbrynet och ett till fick han vid vänstra idag när han gick in i en bräda (?) haha stackarn!
Jag har nu fastnat vid detta jädra spel "Wordfued" samma effekt som facebook asså, man blir beroende!

Till middag blev det spagetti och köttfärssås och till efterätt marängsviss. Känner mig 1000 kg tjockare, gud vad jag är mätt! Kollat på fångarna på fortet också, dessa tvillingar från "Sveriges värsta bilförare" jag klarar verkligen inte av att lyssna på dom, ligger ju dubbel av skratt och får knappast luft! Hur i helsike kan man födas med den intelligens, dialekt och utseende? haha sjukt ju!
Nej känner att det är dags att gå och lägga sig nu. Höres imorgon, sov gott mina vänner




Längtar efter vår värme.....
För dag har det varit riktigt ruggigt kallt....




Fredag!

Precis landat i soffan framför Idol hos kära farmor och farfar. Stackars lilla Emil trilla och slog i huvudet i bordet. Så det blev raka vägen in till akuten. Den stackarn har otur, inte fösta gången han är på akuten denna veckan♥
För övrigt ha dagen vait helt okej, fredag så himla skönt! Fint väder har det också varit, underbart.
På so:n blev jag och Elin rastlösa så vi började räkna hål vid en fläkt, 66560 hål om jag ska vara exakt!
Annars har det inte hänt så mycket idag. Jo förresten, slingade håret igårkväll. Jätte nöjd! Får se om jag kan slänga i en bild imorgon ♥ Iallfall så önskar jag er en fortsatt bra fredag! Så hörs vi imogon! kram

Tandställningsfix!

Klockan är prick tre, har precis fått i mig lite mat. Usch tycker det är det enda jag skriver om här på bloggen, hahah. Har precis ätit, ätit, ätit och ätit. Man skulle kunna tro att jag väger minst 300 kilo!
På tal om något annat än mat så har jag varit i Eslöv idag, tog tåget närmre tio. Skulle vara hos tandläkaren vid 11, ta och sätta ny tråd och gummiband, spänna osv. Bara mina små gluggar som ska fixas sen lite finskystering, sen slipper jag min oerhört fula och äckliga tandställning, ska bli sååå skönt! Det värsta som finns är att äta, speciellt ris och köttfärs. Det är rena helvetet! Jätte jobbigt att bara gå ut och äta eller hem till någon på middag, sitter man där och snackar och ler så har man halva middagen i tandsällningen. Inte så himla snyggt och fräscht! haha

Ska ju fotograferas på måndag och tisdag så gick in i lite affärer och kikad efter någon snygg överdel. Men hitta inget så istället fick ett par översnygga bruna skinshorts (lite högre i midjan) följa med mig på tåget. Väl hemma i Höör gick jag in om Falkenklevs, brukar ju ha jättemycket snygggt. Och där fann jag en svart transparent blus och en bandeau bh som fick göra shortsen mina sällskap i kassen. Kanon!

Måste ta tag i hemmet nu lite, höres senare! kram




Studiedag!

Ligger här mätt och trett, spagetti och kötfärssås fick det bli ikväll. Så himla gott, majs och fetaost som tillbehör är ett måste och massa vitlök, muumms!
Träningen ikväll var galet kul, vi är verkligen ett riktigt bra gäng asså. Våra träningar är där ös i kan jag meddela! Spelade 3 serier, 2 av dom var väl sådär, sista var kanon. Spärrade hela förutom sista rutan där det blev spärr och 8 (hål).
Annars ikväll har jag kollat bonde söker fru och slöat.
Imorgon är jag som sagt ledig. Dagens planering är:

Tandläkaren vid 11.

Hitta någon snygg överdel till fotograferingen på måndag och tisdag.

Slinga håret.

Måla.


Full rulle alltså! Nej nu ska jag ta och fixa lite bland mina kläder, ha det! kram♥


Onsdag

Ja hallå!
Allt bra med er idag? Här är det väl helt okej, inte fullt så dåligt och inte fullt så bra heller...
Vädret är ju so so so bad! Kom precis en hagelskur som smattrade bra på rutorna. Hatar hösten! Barar så grått och vått! Vintern är dock mysig, mörkt tidigt, stickat och levande ljus♥

Dagen för övrigt har väl varit helt ok, gått lite långsamt bara. Imorgon är det torsdag och jag är ledig!!!! Underbart! Ska ta och måla tak och golv i källaren, och slinga håret. För det behövs verkligen! utväxten är inte att leka med asså.

Nej nu ska jag ta och stoppa i mig lite föda, en kopp kaffe till det så man piggnar till litta. Höres senare, ha det så bra sålänge! ♥


I'm back on track but without a camera, keep out!

Tjenar mittbena!
Som ni märkt har jag inte uppdaterat på fem dagar men tyckte bloggen blev så tråkig utan bilder, kan ju inte lägga ut outfits eller något. Har iallfall kommit så långt och hittat min kamera, så om min sladd också kunde komma fram hade jag varit oändligt tacksam! Hör av er om ni ser den! ;) Men min saknade teletv får jag om två veckor så om min sladd inte vill komma fram innan så blir det bilder då.
Idag är det Tisdag om ni inte viste det, en regning och blåsig sådan måste jag säga! Den där Katia vill ta oss med storm verkar det som! höhöhö
Tar lite kort om vad som hänt idag.
Gick i skolan som vanligt, slutade vid kvart i två. Tackar vi för! Blev banken för att hämta ut mitt ID-kort, bättre sent än aldrig, right? Slipper iallfall visa upp ett pass som gick ut för 7 årsedan, vad kan jag ha varit på fotot...6 kanske? En mycket stilig stålmannen tröja prydde mig, galet vackert!
En trött tjej vandrade sedan vidare hem med 10 kilo på var axel, bryggde en stor kopp kaffe och slog mig ner med en hög läxor..
Tur man är ledig på Torsdag!
Tråkigt nog börjar man bli förkyld igen, prosit från snövit kan man nog kalla mig! känner en vittring av mat nu! Måste kila, hoppas ni haft en jättebra dag! Kram på er♥

Kameran är hittad!

Godmorgon! Hoppas att alt är bra med er idag!
Själv är det väl sådär, hostat hela natten och stopp i kanalen (näsan då)....men ingen feber så det är alltid nått. Får hoppas att jag kan komma tillbaka till skolan imorgon, jobbigt när man ligger back med allt...
Och vet ni vad, jag har hittat min kamera! Överlycklig så nu ska ni snart få lite färska bilder här! Har även en liten nykomling i familjen som jag måste visa upp.
Och dom som har hand om det med min mobil ringde idag, förs över pengar till kontot om ca 3 dagar sen åker jag iväg och köper mig en ny mobil, blir en likadan som jag hade innan. Var super nöjd med den! :D
Ni får ha en fortsatt bra dag i alla fall kram♥


Nötmixen som innehöll spår av nötter!

Galet fel hade jag om fotbollen! Slutade med att grabbarna tog hem det med hela 5-0! Kanon ju :D
Och på tal om den här nötmixen jag skulle öppna, läste på innhållsförteckningen och så stod det "Kan innehålla spår av nötter" Kom lite som en chock för mig! haha gud vad jag garva....
Nä nu ska jag ta och dejta kudden min, går och lägger mig nöjd ikväll om hopp att jag ska må bättre imorgon. puss och godnatt♥

Fotboll och Enjoy mix denna tisdagskväll!

Gokväll kära vänner!
Jag kände för att stötta våra gubbar ikväll, tyvärr står det 0-0 efter 1 halvlek. Men vi är på g så tror det kommer sluta 1-0 till sverige, 2-0 skulle vara ännu bättre! Man kan alltid hoppas....
Annars ikväll har jag fixat lite med mina naglar, gjort lite olika designer, jättekul att hålla på och komma på eget. Sånt man får underhålla sig med när man är kass :)
Nej, nu ska jag ta och stämpla mig framför tv:n igen, ska ta och öppna min kära Enjoy mix.
Hoppas ni haft en kanon dag! kram♥


Panodil is the shit!

Tvingat ner någon vidrig panodildryck nu så jag kan få andas och piggna till lite.... Helt stopp i näsan och har ett ständigt tryck i hjärnan....Förkylning är botten!
Stannade hemma idag, känns som jag tog rätt beslut där. Tyvärr kommer man att få jobba häcken av sig och ta igen det man missat och tråkigt nog brukar det vara en hel del.
Ska ta och försöka plugga lite engelska nu medanas panodilen verkar, solen gör mig sällskap genom fönsterna, underbart!♥


Smakar förjävligt, men det är det värt....


Måndag....

Måndag idag, segaste dagen på veckan....
Har åkt på en förkylning och tror att en viss bihålsinflamaton är på väg.... trycker i hela huvudet, lite feber på det. Så jag är inte på topp idag kan jag meddela.
Men har faktiskt sånt flyt och har fått si sådär 3 timmars håla, börjar inte förän kvart i ett. Så har precis fått i mig lite havregrynsgröt och ska nu slänga mig i sängen och ta en powernap, känns som det behövs..


Underbar helg!

Hejsan kära ni! Hoppas allt är bra med er idag! :D

Själv mår jag kanon, sitter ute i trädgården och bara tar det lugnt, vädret är underbart och musik spelar i högtalarna. Livet är ganska härligt just nu!♥
Har uppdaterat lite dålgt i helgen men har varken haft tid eller haft någon dator i närheten och inte kännt för att blogg heller. Men kan ta och berätta lite kort om vad som har hänt i helgen.

I Fredags åkte jag till min pappa och hans familj, på kvällen titta vi fotboll och åt god middag hos min farmor och farfar. Tyvärr förlorade Sverige....

I Lördags åkte hela familjen iväg till skånedagarna och gick runder. Händer inte ofta att vi hittar på något allihopa så det var verkligen mysigt. Eric Saade började spela vid halv sex tiden då Jesper och Josefin räddade mig från detta kaos. Vi satte kurs mot Lund och där blev det bio. "Apornas planet (R) evelation" dock var jag mycket skeptisk till den i början men gud vad den var bra! Kan säga att det kom någon tår då och då...
Efter filmen åkte vi hem till Josefins pappa en stund och snacka lite skit.
Sov hos Josefin inatt eftersom vi skulle upp tidigt i morse för att plocka upp allt skräp i Jägersbo efter "raggarna". Hahah hittade allt möjligt intressant kan jag meddela och 400 kr rikare blev jag också, inte helt fel.
Kom hem vid 2 tiden, sedan dess har jag bara tagit det lugnt och njutit av vädret♥
Haft en galet bra helg måste jag säga!♥ Tycker vi hörs senare ikväll, ha en fortsatt bra dag!



Jesper och josse har precis räddat mig frå...

Jesper och josse har precis räddat mig från eric saade kaoset och vi drar nu till lund för bio. Ha en fin lördag mina vänner<3


En tripp med familjen....

Nyduschad och klar för en tur till skånedagarna med hela familjen. Inte ofta detta händer kan jag meddela!
Ni kanke undra vad dagen utmaning va och det var att rida! Jag höll mig kvar på hästen men sen om det blev höga stilpoäng vill jag nog inte påstå ;)
Måste kila nu, ha en fortsatt bra dag♥


Dream.....

Denna fredag börjar lida mot sitt slut, iallafall för mig. Slutade tyvärr 2-1 till Ungern, mycket tråkigt för vårat Sverige! Skyller faktiskt lite på domarn....
För övrigt har jag haft en supermysig kväll med god mat och gott sällskap♥
Ska nu inta sängen och samla lite mod för morgondagens utmaning sen sjunka in i mina underbara drömmar.......
Natti natti fina ni!♥


FREDAG!

Heej på er! Hoppas att allt är bra! ♥

Med mig är det kanon, fredag ju! Galet skönt, inte konstigt att man är helt slut efter denna veckan. Har inte haft en ända lugn stund....

Idag har det kännts som tisdag, anledningen till det har jag ingen aning om. Lektionerna har varit chill idag och fysikprovet är gjort! Känns riktigt bra, och riktigt nöjd med vad jag presterade! Men återstår att se när man får se betyget....

Annars har det väl inte hänt sågot speciellt idag :) Just nu sitter jag och kränger havregrynsgröt med världens godaste hallonsylt och äpple, ska snart ta och packa. Blir hämtad om en halvtimme, ska vara hos min pappa och hans familj. Ikväll ska vi hem till kära farmor och farfar och äta, titta fotbollen och se när Sverige vinner över Ungern! vad ska ni hitta på ikväll? :)

Måste kila nu, hörs senare ikväll. Kram♥


RSS 2.0