vickyandreasson

Min födelsedag

Min dag idag!
Har så jävla underbara vänner så ni anar inte <3
Haft det helt underbart!
Ikväll blir det bio och tårta :)

Får bli bilderepris!


Söndag

söndag idag usch säger jag bara! Festen igår var hur trevlig som helst. God mat var där också! Denna helg har det bara varit massa onyttigheter! imorse åt jag frokust på tre ställen, inte illa det. Var hemma hos Matilda på morgonen sen he
till Louise. Kollade på handbollen, inte ok någonstans att både sverige och dabmark förlorade! Sen var vi ute och gick i två timmar. Hur skönt som helst!
Ikväll har var jag inne hos grannen och grattat Johannes som fyllt 16 idag.  

Börjat packa så smått till Branäs, åker på Torsadg :) ska bli riktigt kul faktiskt! Har aldrig åkt skidor innan så ska bli riktigt intressant och se hur detta ska gå! ;)

Fest!

Var ju i skolan idag till klockan tolv. Faktiskt rätt kul. Sen har Nicklas, Frida och Kristoffer varit hemma hos mig. För firat min födelsedag lite. Mysigt värre! Och ikväll blir det födelsedagsfest hos kusin vitamin :D Hoppas ni får en ball Lördag!
kram på er !


Outfiten för ikväll !


Fredag!

Jag är superdålig på att blogga! hahah Men idag har det varit en väldigt lungn Fredag. Lite för lungn faktiskt! Lite misstolkningar då ooch då. I alla fall efter skolan stack jag hem och åt. Sen iväg för att tävla i Hässlehåla. Vinst för oss! Men det gick ju sämre för Sverige i handbollen! Och på väg hem stöter vi på två riktgt stora vildsvin. Fy fan säger jag bara! Och nu sitter jag vid datorn och tittar bilder. Har nämligen tömt hela kameran. Hittade då denna bild på en uppstättning jag gjorde på mig i julas.

Vad tycks? :)


Torsadag!

Idag är det torsdag :)
Vaknar helt utvilad och glad, kan ju inte bli bättre! Dagen har varit över förväntan. Torsdagar brukar vara riktgt sega så man tror man ska gå i väggen haah men idag har den gått fort! Helt ok får jag säga. Haft fysikprov idag. Ganska nöjd faktiskt. Eller än sålänge har ju inte fått tillbaka det rättat. Sen blev det bestämt att jag Ben, Therese och Johanna ska spela upp de "tre små grisarna" på Ringsjöskolans dag. Jag tror jag kommer dö helt seriöst! Men ska bli väldigt intressant speciellt för dom som ska se detta. hahah
Hoppas ni har haft en bra dag! kram


Dum dummare

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat lite till sen har jag pluggat och pluggat igen sen har jag sovit och sovit lite till. Jag avslutar denna kväll med världens sjukaste film Dum Dummare! Jag tror jag dör av garv! hahah




Onsdag

Godmorgon på er :)

Inatt är det första natten jag har sovit utan att vakna flera gånger, det tackar vi för. Men vaknar med världens huvudvärk. Så idag har jag tagit ledigt för att ladda batterierna och rensa tankarna. Är helt slut! Får passa på att plugga också till imorgon. Har fysikprov, känner mig lite blond för jag fattar hälften haha!

Just nu sitter och tittar ut genom fönstrett, vilket underbart väder! Får små vibbar av våren, jag längtar sönder :)


Tisdag

Idag har jag varit i min egen lilla värld. Försöker hålla uppe humöret så gott jag kan. Så skönt att det finns människor man bara behöver titta på så ler man. Skolan har väll varit helt ok, glömt vad vi har gjort idag, så kan det vara ibland hahah

Efter skolan gick jag hem till Elin. Pluggade lite och mös framför tv:n. Låg i deras soffa och lyssnade medan dom åt kvällsmat. Vilken underhållning säger jag bara!

 Har tränat också, inget funkade. Men inte så konstigt. Träffade i alla fall syster. Denna kväll avslutar jag med Handboll Sverige-Danmark och en stor fet chockladtårta !! Fettovarning ;)
 
(kom inga bilder från jägers idag heller, sorry)

Kram på er <3


Återigen måndag!

Det är konstigt, det känns som det är måndag två gånger i veckan. Men men inatt har jag sovit drygt 3 timmar. Fick ett telefonsamtal klockan 11 igårkväll om att en vän gått bort. Så idag har jag varit som en Zombie på hög nivå. På matten börjar min telefon ringa och min lärare bara nej nej nej. Jag bara men min väckarklocka ringer och läraren bara du tycker inte att det är lite sent? Klockan var då kvart över nio. Och på engelskan bad läraren mig och Therese att flytta isär. Jag bara jag är redan sär!

Vid 13.20 skulle jag till tandläkaren för att spänna min tandställning. Snacka om att jag har ont i flabben nu ! Hann också att sticka in om Lindex. Rea på Rea är inte fel så jag köpte en blus och en kofta.

Ikväll har jag dejtat soffan med lite chockladpudding och familjen andorlunda på tv. Helt okej för att vara en måndagskväll! 
kram på er. (bilder från jägers kommer imorgon)


Bjuder på denna bild sålänge !

 

Helg!

Varit riktigt dålig på att blogga i helgen men har inte varit hemma. Jägers i fredags var riktigt kul. Sov även över hos Erica som var över mysigt. I lördags åkte jag hem till matilda vid 12 tiden. Vi skulle då äta en kycklingsoppa på kvällen. I denna var där då morötter,kyckling,palsternacka,spagetti och där var även selleri men det fatta ju inte jag, så jag frågar är detta rabbarber! Jag har öven känt att jag har en ryggrad. Jag har även blivit smidigare och smartare. Inte illa för att heta vicky Andreasson!

Idag vid 11 tiden åkte jag hem från matilda. Hem och duschade sen iväg för att tävla. Jag gjorde min comeback på 696 på fyra serier. Det betyder ett snitt på 175. Jag slog även ett nytt rekord på 220. Super nöjd! Nu ska jag byta om och iväg för att kolla hockey bockey match :)

Jägers!



Dags för Jägers !!!

Fest!

Äntligen hemma, det har varit en ovanligt lugn fredag idag. Men kan vara skönt de också. Haft svenskaprov, väldigt nöjd av mitt presterande. I alla fall än så länge....

Ikväll är det dags för årets första Jägers! Hem till Erica först på förfest sen drar vi vidare för att festa loss! Kommer bli en grym natt ! kommer bilder sen :) 
 Hoppas ni alla får en riktigt nice Fredag! Kram


Fredag äntligen!

Har precis duschat och sitter nu och äter frokust och myser med lilleman! <3 han är så jävla söt den ungen ! blir ett kort inlägg nu. Men det får duga så länge !

Hoppas ni får en bra dag kram från mig och Emil.



Torsadag!

Idag är det Torsadg för er som inte vet det. Fysiken idag var ju bara så bäst! Jobbade med Therese, och vi skulle då koppla ihopa en lampa med en annan lampa med en strömbrytare med ett batteri (nu blev det rörigt) Vi viste in om vi skulle koppla den bakifrån eller framifrån. Det funka bara inte! haha Och svenskan garvade jag mig igenom. Min lärare bara ska "Ska vi ta dig i det rummet" !! *as garv*

Efter skolan stack jag till mammas jobb och åt en semla. Sen iväg och ta ut pengar för att köpa kjolen jag ska ha på jägers. Då får jag ett sms av josse " Kan du inte ringa mig <3" då var hennes buss försenad, så jag gick och mötte henne sen köpte vi två semlor med oss hem. Mysigt på hög nivå! :)

Hoppas ni har haft en lika bra Torsdag som jag ! :)


 

Outfiten för idag : Tights- HM | blus- Gina tricot | kofta-? | armband- Gina tricot | klocka- Jet set |


" Onsdag "

Vaknade och var hur trött som helst. Men inte så konstigt när jag la mig kl halv ett  " Skärpning Vicky" !!

Dagen har varit helt OK. Hade so, matte och fysik sen slutade vi i princip. Inte så illa det ! Sen stack jag och Erica upp till torget och tittade lite i affärer. Är så himla skönt att bara gå och filisofera och titta. Var tvungen att hitta något till jägers och det gjorde jag också.
Har pluggat nu på eftermiddagen med Erica, mycket trevligt får jag säga :)

Hoppas ni har haft en bra dag kram !


Outfiten för en onsdag, inte så speciell.
| vitt linne- gina tricot | skjorta- cubus | tights- HM |

Hasselnötsmassa!

Titta vad min kära morbro hade med sig till mig ikväll :)
Vet i alla fall vad jag ska ha på mackan till frukost "FETTOVARNING" ! hahah



Tisadg!

Vilken morgon! Börjar med att försova mig till fem över åtta.
Men stängde av kolckan tre gånger så kan vara därför. Sen resten av dagen har varit helt ok, mycket skratt! 
Har varit lite förvirrad idag men brukar vara så för mig på Tisdagar.
Nu ska jag duscha och göra vi mig för träningen. Får hoppas det går bättre denna veckan! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0