vickyandreasson

FREDAG!!

Bloggningen är lite dålig nu men blir snart bättre, lovar! Ska först bli bättre själv bara♥
Stannade hemma idag också för att återhämta mig för detta tar på krafterna. Dock känner jag mig lite bättre idag så det går åt rätt håll.
Var på skolan innan idag och hämtade lite grejer och det bästa av allt var att jag fick krama om mina älskade godingar!♥ Rena sjukmedicinen bara det.
Kvällsmaten idag var väl inte fullt så exotisk, kokt potatis och morötter. De är ungefär vad som gäller för mig två veckor framåt, kokt mat, sånt som är milt. Ingen kryddad mat eller citrus. Men bara le och se glad ut, två veckor är egentligen ingenting.
Jag ligger nu nerbäddad i soffan och tittar på Let´s Dance efter det blir det sängen. Upp tidigt imorgon för att suporta A-laget som kvalar till division 2.
Ha nu en riktigt bra fredagkväll, puss och kram!♥


Åååå hem ljuva hem!! Åkte till vårdcentral...

img_4614 (MMS)

Åååå hem ljuva hem!! Åkte till vårdcentralen vid halv tolv, tog massa prover osv. Fick sedan remiss till Lund med misstanke att det var gallan som ställde till det. Väl i Lund blev det ännu mer prover och jag fick en "bedövnings shot" och fy sjutton vad obehagligt det var! Väntan var i alla fall lång och tillslut kom jag in till ultraljudet efter många timmar fasta. Provsvaren var bra och ultraljudet visade inget onormalt. Dock var det magsäcksinflammation så jag har fått tabletter som jag ska ta nu i två veckor, hoppas på det bästa! Jag är helt slut, varit en tuff dag helt enkelt. Så nu har jag bäddat upp med Ben & Jerry glass och choklad. Blir Big Brother sen en efterlängtad skönhetssömn. Hoppas ni haft en kanon bra dag! Kramis


Go'kväll fina ni! Kom hem från träningen f...

imag1821 (MMS)

Go'kväll fina ni! Kom hem från träningen för någon timme sedan och har nu bäddat ner mig i sängen. Något mysko spökar i min kropp, två dagar med sjuka smärtor i magen och huvudvärk. Nu feber, ont i hela kroppen och öronen....och som grädden på moset försämrar detta min andning också. Prövat mina olika tabletter och även tagit astmamedicinen men inget biter. Vad gör man? jag har verkligen inte tid med sådant här trams! Får försöka sova bort det på något vänster.... Hoppas ni haft en jättebra dag! varma kramar från eran vicky <3 Ps: Jag nu skaffat Instagram, så om ni vill så följ mig gärna, Vickyvivan är namnet! :)


chicy.se


Spets/virkat från CHICY.se känns som ett måste i sommar! Så fint med ett par lite högre ljusa slitna jeansshorts och brunbrända ben.♥


Underbart mode!

Gick in på H&M precis och ser detta, det gamla modet kommer tillbaka helt enkelt. Härliga färger, FRÄCKT! Dock vet i katten om det är något jag skulle gå klädd i men ändå!
Men den gula blusen hade jag lätt kunnat bära till sommaren!



Tisdag den 10 April

God morgon!
Idag är det tisdag och jag är tillbaka till dom gamla vanliga rutinerna igen, skönt men segt.
Men Jisses vad trögt det var att komma upp från min sköna varma säng i morse, ställde klockan på 6.00 gick upp en timme senare.....snooze knappen ligger mig kärt om hjärtat.
Idag slutar jag klockan kvart i två, se om jag kan fixa något roligt inlägg till er då. Har lite arbete som ska skrivas klart och skickas iväg annars är planeringen ganska blek.
Ha en jättebra dag snyggingar! ♥ kram

Go'kväll rumpnissar! Jag sitter nu med und...

imag1781 (MMS)

Go'kväll rumpnissar! Jag sitter nu med underbar utsikt över sjön, tänd brasa, gott tilltugg och mysigt sällskap. Bra söndagkväll! Gick upp vid nio, drog på mig löparskorna och powerwalka 5 km. Hem och åt frulle sen iväg och spelade 6 serier. Gick åt skogen rent ut sagt....men kul hade vi. Haft full rulle, så skönt med lite relaxing nu. Kanske till och med blir lite bastu senare. Hoppas ni haft en fin dag, kramar! <3


4000 instickningar-check! Idag känns det s...

4000 instickningar-check! Idag känns det som jag har ätit, ätit och ätit lite till. Fettovarning!! Och vet ni vad jag gör nu, äter marrängtårta och myser med fina Matilda. Och vet ni vad jag gjorde innan? Åt grillat kött med potatis och mumsig sallad. Och vet ni vad jag gjorde innan det? Åt kladdkaka. Och vet ni vad jag gjorde innan det? Fikade vaniljbulle hos jesper.Och vet ni vad detta kallas? Krängedag!! Och vet ni vad jag ska göra imorgon? SPRINGA!! Lååååångt! Ha en bra kväll kära läsare! <3 kram


Mums fillibabba!

Bakat två kladdkakor med Emil bus, kladdigt värre! ;) Och det ska ju faktiskt synas att man har jobbat, eller hur?
Fick mig en riktigt chokladig och go puss. Hela kalaset sluta med bad, dagens bästa beslut! ♥


GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER!♥

God morgon fina ni, ute snöar det för fullt och här inne görs det jansson, prinskorvar, köttbullar och det kokas ägg. Lite tända ljus och musik. Det ända som är lite konstgt är kyckingarna på bordet och i fönsterna annars känns det lite som julafton faktiskt. Mer julkänsla nu än när det verkligen var jul.
Idag ska jag göra instick i tidningar sen blir det så kallat "påskmys" senare kväll med familjen.
Vad ska ni hitta på idag? Åka pulka eller skidor kanske ;) haha

Ha en bra dag! kramisar♥


"Jag saknar dig"

Det är inte mycket vettigt jag gjort denna dag alltså. Lyssnat på musik, läst bloggar och kollat facebook och twitter, spelat lite wordfeud osv. En riktig slappedag!
Kvällen har jag spenderat hos Louise med Frida och Elina. Underbara töser! Vi har myst, ätit godis och kollat på film. "Jag saknar dig" har ni sett den? Det är i alla fall en riktig snyftare, tårarna har sprutat kan jag meddela haha
Nu blir det Big Brother sen en dejt med kudden. En dejt kan nog inte bli tystare än så..... 

Natti natti♥





ååå sjutton gubbar, slutsåld!


Dessa underbaringar ovan vill jag hoppa runder och dansa i i sommar. Skapa roliga minnen, skratta i och vara sådär underbart solbränd med den där galet fina festoutfiten.
Passar plånboken perfekt, dom är göör snygga och höga med platå och tjock klack, kan inte bli bättre!

God morgon!

God morgon mina små påskkycklingar, påskharar och påskkärringar! ♥
Allt bra med er? Har ni fått några fina påskägg än? 
Med mig är allt prima och ett påskägg har jag faktiskt fått. Och det innehöll ett stort fotbollsmål! Gissa om det ska liras fotboll på torggatan i sommar!
Gick upp vid nio tiden, drog på mig myskläderna och tossorna, satte på skön musik och gjorde mig en smarrig frukost. Bättre kan man inte starta en dagen.

Planer för denna fredagen? Fredag? Och där är snart denna veckan slut, jag hänger inte med alltså! Helt galet....
Tillbaka till planerna. Som jag inte har...... en joggingtur ska i alla fall prickas av på listan sen får vi se vad som händer. Jag kanske rent av ska bara chilla och ta det lugnt hmm...
Ni kära vänner får ha en toppen dag så hörs vi lite senare, kram♥


Titanic 3D

Ååå något jag skulle vilja se på bio är Titanic i 3D. Jag är helt såld! Första gången jag såg den satt jag i soffan själv, de andra hade gått och lagt sig och tur var nog det för jag tror jag nästan böla mig igenom hela filmen.
Den är så vacker och fin men så sorglig och stark.
Har någon av er sett den på bio i 3D? Värt att se?


Med lite färg, pensel och sandpapper kan m...

383547_332554600 (MMS)

Med lite färg, pensel och sandpapper kan man minsann göra mycket. Riktigt nöjd med resultatet av dagens projekt. Och årets första grillning är gjord, kyckling och pastasallad. Galet gott! Grannarna har precis kommit in så vi sitter nu och snackar, dricker lite gott osv. Men vet ni vad, ha en göör bra kväll! Kram


Tjosan i tofflan! Redan torsdag, var tar d...

imag1740 (MMS)

Tjosan i tofflan! Redan torsdag, var tar dagarna vägen egentligen? I morse fick jag mig ett städryck så nu skiner nedanvåningen minsann. Efter frukosten började jag bli rastlös och när jag går ut i hallen ser jag den fula byrån som jag länge velat göra något åt. Så nu står jag här i målarbyxor med pensel och färg i högsta hugg. Vitt ska det bli! Solen skiner och mer kan jag inte begära :D


Som det kan gå till....

Haft en jättebra och mysig onsdag som avslutades med en väldigt rolig träning! Team Frosta är bäst helt enkelt, sköna snubbar hela gänget :)
Jag har nu intagit soffläge, en kopp chai latte och Big Brother- perfekt! Sen somnar jag.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, puss och godnatt <3


Jag hamna på Nova Lund med underbara Josef...

imag1739 (MMS)

Jag hamna på Nova Lund med underbara Josefin. Vi sitter nu och fikar och snackar på Espresso House. Mys på hög nivå <3


Då var jag klar hos tandläkaren, bedövad k...

Då var jag klar hos tandläkaren, bedövad käke, bedövad hals, bedövad näsa och bedövad tunga. Vet ni vad det resulterar till? Att man snackar som man är rätt bra på lyset! Haha "full" mitt på ljusa dagen en helt vanlig onsdag.....fast nä.. Förresten undra hur det känns och om det går att hångla om man är bedövad..hmm man kanske ska ta och undersöka detta- skämt och sido! Haha någon som har prövat? ;-)


Tandis.......skräck!

Tjenare!
Hur är det med er idag? Här är det fina fisken i de blå haven.
Jag har precis duschat och sitter nu och äter frulle ska snart bege mig till Hörby för ett besök hos tandläkaren, hate it! Finns det något äckligare och tråkigare, man känner sig ganska hjälplös där i stolen med alla sorters borrar och sågar ja för sjutton ni fattar, maskiner runt om sig. Men jag tror jag överlever faktiskt ;)
Funderar på om man skulle hitta på något idag, vad vet jag inte....får suga vidare på den karamellen.
Vi hörs senare! ha en bra dag, kram♥


New!

Godmorgon!
Har ni sovit gott inatt? Det har då inte jag, vaknat flera gånger, fick inte ro i kroppen alls....
Men solens strålar lyser in genom fönstret och då kan man inte annat än vara glad.
Är duschad och klar ska snart åka iväg och fortsätta skruvandet av Ikeamöblerna, blir kanon bra!
Men innan jag kilar iväg tänker jag visa er lite nytt i min garderob.




Denna oversize t-shirten kommer från Gina Tricot, bilden gör den inte rättvis alls. Färgen är mycket snyggare och härligare i verkligheten.





Röd kofta från H&M.



Vitt Basic linne från Gina Tricot.





Blå & vit randig tröja som går ner en bit i ryggen, kommer också från Gina Tricot.


Det här är vad jag ungefär har hållt på me...

imag1720 (MMS)

Det här är vad jag ungefär har hållt på med idag, skruva ihop Ikeamöbler. Jag förstår inte vad det är mellan oss men på något sätt dras vi till varandra. Ska fortsätta imorgon, ställer upp för farbror min. Lite kul är det, jag känner mig hemma med verktyg i händerna faktiskt.......haha Sen kan jag pricka av årets skrattattack på listan, jisses amalia! Tur att jag hade astmamedicinen nära för det var inte mycket luft jag fick där. Såna flipp är sjukt härliga för själen! Nu ska jag titta vidare på Big Brother-kaos och guppande täcke för det är vad programmet mest erbjuder ikväll.......så blir det när det blir lite för mycket av det goda- en enda soppa! Godnatt!


Hejsan svejsan säger jag och min lilla kus...

imag1712-1 (MMS)

Hejsan svejsan säger jag och min lilla kusin vitamin! Vi ligger här i soffan och myser, spelar wordfeud, kollar film och kränger gottis. Planerna var att gå ut och hitta på något men vädret är inte fullt så lockande för det....hmm får se om vi får tummarna loss lite senare idag. Ha en bra måndag kära ni! Kram


Mys i Lund

Hejsan hoppsan alla små rumpnissar i stormen!
Allt bra med er? Här är det fina fisken!
Precis kommit hem efter en tripp i Lund med mor min. Super mysigt! Hittade ett linne, en tröja, en tunika och kofta och lite underkläder. När vi sedan skulle hem med bussen var det så fullpackat att man andades i varandras öron. Låter trevligt eller hur?  Det gällde att man inte led av klaustrofobi alltså!
Hela kalaset avrundades självklart på Espresso House ♥
Snart blir det dags för kyllingsallad sen Big Brother! Hmm undra vem som åker ut ikväll...återstår att se.
Ha en bra söndagskväll! kram








Såhär har jag sett ut idag- Tights, har ingen aning var dom kommer ifrån men affären skulle jag tippa på och klänningen är gammal som gatan. Nya vita skor från Sportringen och jackan och sjalen har jag skrivit om innan.


Lycklig

Just nu är jag bara så jädra nöjd med livet!
Igår när jag gick och la mig så låg jag och funderade och filosoferade på allt möjligt och jag bara insåg hur jävla bra jag har det.
Jag har en helt underbar familj som jag älskar oerhört mycket.
Jag har ett riktigt fint hus som jag verkligen trivs i., jag har alltid god mat på bordet, det går jättebra i skolan och jag är grymt nöjd med mina betyg.
Jag är stolt över mig själv för att jag är den jag är, för det jag gör osv. Att jag vet vad mina svagheter är och vad jag behöver jobba på.
Men det jag är mest stolt över och som jag älskar så mycket är alla mina vänner! Vissa har få vänner men som man står riktigt nära, vissa har många vänner men som man står mindre nära men jag, jag har oerhört många fina underbara vänner som jag står väldigt nära. Jag vet att om jag skulle må dåligt så har jag alltid någon som finns där för mig. Det känns tryggt. Ni lyser upp mina dagar! Tack, för alla fina ord jag får höra varje dag. Jag blir alldeles varm i hjärtat bara jag tänker på det.
Det finns inga ord eller sätt som visar hur tacksam jag är för att jag just er som vänner! Jag är lyckligt lottad så är det bara.
Så många nya härliga människor jag har träffat på senaste tiden vilket jag tycker är svin kul, och tänk så många fler jag kommer träffa...Jisses!
Jag är en rik tjej♥






























Här är några bilder som har ett antal år på nacken alltså♥ Tyvärr har jag inte bilder på er alla....

RSS 2.0