vickyandreasson

Inatt var det min tur att bli sjuk, väntad...

imag0873 (MMS)

Inatt var det min tur att bli sjuk, väntade bara på det. Idag har jag legat nerbäddad i soffan, läst bloggar, kollat tv, försökt äta lite. Känner hur paniken kommer över en mer och mer, skolan! Prov på torsdag, massa arbete som måste göras och lämnas in på fredag. Hur gör man för att hinna med allt och orka? Har inte tid med att vara sjuk nu asså. Mamma var så gullig och gick iväg och köpte favorit tidningarna "solo" och "vecko revyn" innan. Fick jätte mycket inspiration, gillas! Nu ska jag ta och kolla på house, helskön snubbe asså! Hoppas ni haft en bra dag, kram!


Storm!

Hej på er! Allt väl? Varit borta från bloggen i över en månad, nu kliar det i fingrarna och jag måste börja igen. Har lånat en design sålänge, tills någon kan hjälpa mig att göra en mer personlig för jag har ingen aning om hur man gör :)
En väldigt händelserik helg har precis passerat. I lördags spela jag match i Perstorp och i Söndags i Hässleholm. Har väl gått bättre, men så är det i bowling, det går upp och ner.

 Vädret igår och inatt var inte att leka med, storm på hög nivå. Imorse när jag öppnar dörren för att kolla ut så stänger jag den lika snabbt igen. Fy vad gården ser ut nu. Studsmattan har flugit och förstört en hel del, träd trillat och det såg bara hemskt ut. Vad kan man ha fått? 2 timmars sömn kanske. Och om det bara vore stormen som hållt en vaken inatt. Hela familjen förutom jag och mina två andra systrar har spytt ikapp inatt. Än sålänge har vi 3 klarat oss, käkar vitpepparkorn och håller tummarna.

Vad som väntar mig idag är en fika med nybakta lussekatter, optikern senare ikväll och plugg. Ha det så bra sålänge!

Här kommer en uppdatering hur jag ser ut nu, inte mycket som händer på en månad men brunt hår har jag fått och kanske lite mer rynkor vem vet ;)


RSS 2.0